Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Claudiu Răcuci, PNL Alba: Teodorovici și Dragnea spulberă piața liberă și duc România în criză financiară sigură

Publicat

racuci

Deputatul PNL Claudiu Răcuci lansează un atac fără precedent la Guvernul PSD-ALDE, după ce Eugen Teodorovici a promovat o ordonanță de urgență care va duce România în recesiune economică.

„ După ce Eugen Teodorovici a prezentat ieri seară textul celei mai nocive ordonanțe de urgență emise vreodată de un guvern din România, astăzi, la bursa de valori din București este prăpăd! În numai două ore, acțiunile celor mai importante firme din România au scăzut cu până la 14%. Băncile, companiile de gaze și electricitate sunt în genunchi. Pierderile sunt la nivelul milioanelor de euro, numai în baza declarațiilor iresponsabile ale unui circar numit în funcție de ministru al finanțelor. Nici nu vreau să-mi care vor fi efectele după implementarea tuturor celor 57 de pagini de măsuri, cât are ordonanța de urgență!

Impozite pentru bănci, adică pentru clienții băncilor, constituirea unor fonduri iluzorii de investiții pentru școli și spitale, deși 32 de miliarde de euro din banii europeni stau necheltuite, înghețarea pensiilor până la 1 septembrie, înghețarea unor drepturi salariale, deturnarea banilor de la sănătate sau tineret și sport sunt numai câteva dintre măsurile toxice care vor distruge creșterea economică din România și vor compromite șansa noastră de a ne apropia de standardul de viață din Europa dezvoltată. Solicit, fără nicio ezitare, demiterea imediată a ministrului de finanțe Eugen Teodorovici și sper ca parlamentarii responsabili să voteze moțiunea de cenzură împotriva celui mai incompetent guvern din istoria țării noastre!”


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Oprirea interzisă pe strada Mihai Viteazul din Alba Iulia. Restricţii pe un tronson

Publicat

oprire interzisa

Primăria Alba Iulia anunţă restricţii de oprire pe strada Mihai Viteazul din centrul oraşului. “Începând cu data de 21.03.2019 s-au instituit restricții de oprire a vehiculelor pe str. M. Viteazul sectorul cuprins între intersecția cu str. O.Goga și intersecția cu str. L.Blaga”, anunţă Primăria.

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Autobuze electrice și stații de încărcare de 43 de milioane de lei, la Alba Iulia. A fost demarată achiziția

Publicat

autobuz electric

Alba Iulia va beneficia de 13 autobuze electrice achiziționate printr-un proiect național de reînnoire a materialului rulant pentru transport urban. Valoarea totală a acestui proiect depășește 43 de milioane de lei, din care puțin peste 850.000 de lei reprezintă contribuția orașului. Pe lângă autobuze, vor fi cumpărate 13 stații de încărcare lentă și 4 stații […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

APIA: Ajutor de 14,7 euro/ hectar pentru fermierii care au culturi pe terenuri arabile. Cine primeşte mai mult

Publicat

teren agricol agricultura

Ajutorul acordat fermierilor din bugetul naţional pentru culturile amplasate pe teren arabil în anul de cerere 2018 a fost stabilit la 14,7033 euro/hectar, plafonul total alocat acestui sprijin – Ajutorul Naţional Tranzitoriu (ANT1) – fiind de aproximativ 102,36 de milioane de euro, a anunţat, miercuri, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA). Cea mai […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Conturile deschise la Revolut nu pot fi poprite de ANAF. Care ar fi motivul

Publicat

revolut card

ANAF nu ar putea bloca sumele din conturile românilor, deschise la Revolut, pentru că aceasta nu este instituţie de credit. Totuși, Revolut, ca entitate economică are deschise conturi bancare. Revolut este o instituție care emite monedă electronică și care oferă o alternativă la multe operațiuni bancare pe care un client le-ar putea face, cu excepția […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate