Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Claudiu Răcuci, PNL Alba: Teodorovici și Dragnea spulberă piața liberă și duc România în criză financiară sigură

Publicat

racuci

Deputatul PNL Claudiu Răcuci lansează un atac fără precedent la Guvernul PSD-ALDE, după ce Eugen Teodorovici a promovat o ordonanță de urgență care va duce România în recesiune economică.

„ După ce Eugen Teodorovici a prezentat ieri seară textul celei mai nocive ordonanțe de urgență emise vreodată de un guvern din România, astăzi, la bursa de valori din București este prăpăd! În numai două ore, acțiunile celor mai importante firme din România au scăzut cu până la 14%. Băncile, companiile de gaze și electricitate sunt în genunchi. Pierderile sunt la nivelul milioanelor de euro, numai în baza declarațiilor iresponsabile ale unui circar numit în funcție de ministru al finanțelor. Nici nu vreau să-mi care vor fi efectele după implementarea tuturor celor 57 de pagini de măsuri, cât are ordonanța de urgență!

Impozite pentru bănci, adică pentru clienții băncilor, constituirea unor fonduri iluzorii de investiții pentru școli și spitale, deși 32 de miliarde de euro din banii europeni stau necheltuite, înghețarea pensiilor până la 1 septembrie, înghețarea unor drepturi salariale, deturnarea banilor de la sănătate sau tineret și sport sunt numai câteva dintre măsurile toxice care vor distruge creșterea economică din România și vor compromite șansa noastră de a ne apropia de standardul de viață din Europa dezvoltată. Solicit, fără nicio ezitare, demiterea imediată a ministrului de finanțe Eugen Teodorovici și sper ca parlamentarii responsabili să voteze moțiunea de cenzură împotriva celui mai incompetent guvern din istoria țării noastre!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax