Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Claudiu Răcuci (PNL): “Teodorovici nu se vindecă! Vrea să limiteze dreptul românilor de a lucra în străinătate”

Publicat

claudiu racuci

Claudiu Răcuci, deputat PNL de Alba, atrage atenţia asupra repunerii în discuţie, la nivelul Consiliului Uniunii Europene, a restrângerii dreptului de muncă pentru cetăţenii români.

„Eugen Teodorovici pare că a luat-o razna de tot, deoarece a început să repună în discuție, la nivelul Consiliului Uniunii Europene, tema restrângerii dreptului de muncă pentru cetățenii români. Este drept că toți miniștrii europeni l-au luat în râs, i-au spus fără menajamente că nu cunoaște cum s-a construit Uniunea Europeană și că libertatea de circulație a cetățenilor europeni este unul dintre pilonii de bază ai acesteia.

Sper că Eugen Teodorovici vorbește de capul lui și nu exprimă poziția oficială a Guvernului României, pentru că altfel am putea considera că PSD-ALDE vrea tot mai puternic să ne scoată din Uniunea Europeană! Este condamnabil că tocmai ministrul unei țări care are peste 4 milioane de cetățeni care își câștigă existența onest, muncind din greu ca să-și întrețină familiile rămase acasă, poate să susțină asemenea prostii. Noi știm cu toții că PSD urăște diaspora românească, pentru că românii plecați în străinătate nu depind de Guvern și nu vor vota niciodată cu urmașii partidului comunist. PSD urăște românii independenți, care își construiesc singuri viitorul, fără să aștepte milă de la cineva”, transmite, într-un comunicat de presă, Claudiu Răcuci, deputat PNL de Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax