Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Claudiu Sibişan, cunoscut interlop din Alba, reţinut de poliţişti pentru mai multe infracţiuni

Publicat

Poliţiştii l-au reţinut, joi, pentru 24 de ore, pe Claudiu Sibişan, un cunoscut al lumii interlope din Alba Iulia, acesta fiind cercetat pentru mai multe infracţiuni, printre care ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, lovire sau alte violenţe, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

UPDATE: Vineri, procurorii au a decis cercetarea în libertate a acestuia cu interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 26.05.2011, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigaţii Criminale, l-au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de reţinere pe învinuitul S. Claudiu, de 37 de ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba,  faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, lovire sau alte violenţe, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

Acesta este cunoscut cu antecedente penale, anchetat în mai multe rânduri de poliţişti, fiind un cunoscut lider al unei grupări infracţionale din Alba Iulia.

În sarcina învinuitului s-a reţinut faptul ca în mod repetat a condus pe drumurile publice un autoturism care era radiat din circulaţie şi avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare false.

S. Claudiu mai este cercetat de către Poliţia municipiului Alba Iulia şi într-un alt dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si liniştii publice, ameninţare şi lovire sau alte violenţe, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 321, alin. 1, art. 193, alin. 1 si art. 180, alin. 1 din Codul penal.

Învinuitul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba şi urmează ca în cursul zilei de 27.05.2011 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax