Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Clement Negruţ a pierdut funcţia de secretar general adjunct în BPN al PDL: „Era evident că Blaga îşi va selecţiona atent echipa”

Publicat

Deputatul PDL de Alba Clement Negruţ nu a reuşit să obţină nici o funcţie în Biroul Permanent Naţional. Deşi a primit 160 de voturi din partea delegaţilor, acestea nu au fost suficiente pentru ca Negruţ să devină noul secretar general adjunct – resurse umane, al partidului.

„Dacă tot se vorbea de fracţiune în PDL, toţi cei care am susţinut moţiunea Elenei Udrea am decis să ne depunem candidaturile pentru funcţii în BPN, pentru a vedea exact cum stă treaba. Era evident că Vasile Blaga îşi va selecţiona atent echipa. Am primit 160 de voturi, dar nu suficiente. Pe funcţia de secretar general adjunct pe resurse umane a fost ales Costică Canochio, un om din echipa lui Blaga”, a explicat Clement Negruţ.

Sâmbătă, la București, au avut loc alegeri pentru funcțiile de conducere în Biroul Permanent Național al PDL unde au participat 472 delegați din organizațiile județene din toată țara. Din rândul democrat-liberalilor din Alba, singurul care a obţinut o funcţie de conducere în BPN a fost Mircea Hava. Acesta a fost singurul candidat la congres care a fost ales cu unanimitate de voturi de colegii din ţară, devenind astfel noul vicepreşedinte al PDL pentru Regiunea Centru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. lili

    luni, 08.04.2013 at 13:44

    ce ma bucur, de l-ar pierde si pe ala de deputat castigat de pe locul 2!

  2. ion

    luni, 08.04.2013 at 21:01

    felicitari Dlui BLAGA;Dl BLAGA ESTE BAIAT DESTEPT.

  3. Bebitza

    marți, 09.04.2013 at 13:29

    Bai frate, da’ Clement acesta ce face in Parlament, in afara de gargara si bla-bla-bla??? Asa e, daca i-am votat pe toti neavenitii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax