Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Clement Negruţ despre Alianţa PNL-PC: „O căsătorie incestuoasă”

Publicat

Deputatul PD-L Clement Negruţ şi-a exprimat, vineri, în conferinţă de presă, opinia referitor la recenta alianţă dintre liberali şi conservatori. Acesta a ţinut să precizeze că, deşi noua formaţiune nu trebuie privită cu dezinteres, aceasta nu este altceva decât un troc politic între nişte oameni care nu au venit cu un program de guvernare, ci cu planuri realizabile cel mai devreme în doi anie, dacă vor câştiga alegerile. „Noile alianţe ale Opoziţiei, născute în cel mai curios mod cu putinţă nu sunt de natură să sperie pe nimeni. La acest moment, continuitatea actului de guvernare depinde nu de numărul căsătoriilor incestuoase dintre liberali, conservatori şi social-democraţi, ci de modul în care Guvernul Boc va da drumul investiţiilor şi lucrărilor din infrastructură, de cum va sprijini în mod real mediul de afaceri şi de cum va înţelege să asigure un trai decent păturii de jos a populaţiei”, a declarat Clement Negruţ.

Deputatul de Alba a recunoscut totuşi că în prezent s-a făcut prea puţin din ce s-a promis şi că nivelul de trai a ajuns la unele dintre cele mai scăzute praguri europene, dar, în opinia acestuia, asta nu înseamnă că în această perioadă, delicată în context internaţional, ţara îşi poate permite să renunţe la stabilitatea politică. „Am parcurs cea mai grea criză economică în care s-a aflat România şi este timpul ca rezultatele măsurilor de modernizare a statului să producă efecte. Din nefericire, Opoziţia are alte preocupări decât ceea ce trâmbiţează prin diferite voci din cele două partide care se plâng pe umerii românilor”, susţine Negruţ.

Clement Negruţ a lansat oponenţilor politici provocarea de a veni cu cu un proiect viabil pentru guvernare şi de a renunţa la atacuri şi moţiuni de cenzură depuse pe bandă rulantă. Acesta a specificat că succesul unei noi moţiuni de cenzură, în primăvară depinde strict de Guvernul Boc şi nu de eventuale alianţe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax