Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Negruţ, despre rezultatele alegerilor din PDL: „A fost o harababură totală. Aştept să se clarifice lucrurile în interiorul partidului”

Publicat

Deputatul PDL de Alba Clement Negruţ, susţinător al candidatului Elena Udrea, care a pierdut cursa pentru preşedinţia partidului, sâmbătă, la Convenţia Extraordinară de la Bucureşti, ne-a dezvăluit din culisele alegerilor şi despre planurile sale în noul context politic. A menţionat că a făcut parte din comisia de numărare a voturilor şi că a găsit buletine nule cu voturi pentru Vasile Blaga, introduse ca valabile. În ceea ce priveşte o eventuală trecere a sa într-o formaţiune politică nouă, alături de Elena Udrea, spune că aşteaptă să se clarifice lucrurile în interiorul partidului.

„Este pentru prima dată când mi-a fost ruşine de ce s-a întâmplat acolo. Este un semnal prost pentru PDL, care şi-a ratat şansa de a ieşi din această convenţie ca un partid cu adevărat de opoziţie. Eu chiar am ţinut la partidul ăsta şi îmi pare rău să spun asta, dar ce a fost acolo a fost o harababură totală şi ceea ce este mai grav, părerea mea, e că a fost o harababură indusă. Mă refer aici la modul de desfăşurare a votului. Eu am făcut parte din comisia de numărare a voturilor, iar după finalizarea votării am numărat voturile la trei mese. Am găsit aici buletine nule la Vasile Blaga, introduse ca valabile. Am cerut renumărarea, dar nu m-au mai lăsat să continui. Îmi pare foarte rău, dar nici nu s-a uscat bine cerneala pe buletinele de vot, că ei au şi anunţat câştigătorul”.

Clement Negruţ nu s-a ferit să vorbească, pentru prima dată, despre o „ruptură” în interiorul PDL: „S-au cristalizat acolo două tabere. Una a lui Vasile Blaga şi una a Elenei Udrea.

Întrebat dacă intenţionează ca în viitor să părăsească PDL pentru a se alătura unei noi formaţiuni politice conduse de Elena Udrea, Negruţ a explicat : „Nu sunt omul care să ia decizii la cald. Cartoful este încă fierbinte, aşa că aştept să văd ce se întâmplă. Să se clarifice lucrurile în interiorul partidului. Noul preşedinte va trebui să ia o decizie şi să acţioneze, deoarece planează suspiciunea asupra modului de desfăşurare a votului”.

Negruţ nu se teme că s-ar putea confrunta cu eventuale “represalii” din partea lui Vasile Blaga ca urmare a susţinerii candidaturii Elenei Udrea. Acesta susţine că nu crede că Blaga va acţiona în vreun fel împotrivă şi că nu este omul care să se teamă de aşa ceva, ci chiar din contră: „Îmi place”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. arion

    duminică, 24.03.2013 at 17:05

    fotbalistul negrut sa taca si sa candideze la el acasa in ciugud nu pe colegii impus pe filiera basescu. un coate goale mate fripte. fara cultura, inteligenta mediocra, puturos DAR cu tupeu maxim si un pupincurism si servilism incredibil. pictura trista a politicianului roman.

  2. ion

    luni, 25.03.2013 at 06:38

    Astuia nu-i este frica de nimic.Deocamdata a pariat pe un cal mort si asteapta sa invie (calul),pe urma mai vede el.Dupa ce se contureaza o tabara mai tare se prezinta si viteazul parlamentar acolo.

  3. Krull

    luni, 25.03.2013 at 12:21

    si mie imi placea de udrea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax