Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Clement Negruț îşi face buletin de oraș. Se mută la Alba Iulia pentru a putea candida la primărie

Publicat

12342592_532375006926011_8666962682971706247_n Pentru a putea candida la Primăria Alba Iulia, deputatul Clement Negruț va deveni, în mai puțin de o săptămână, cetățean al municipiului cu acte în regulă. Acesta spune că în câteva zile va avea buletin de oraș, atât el cât și soția sa. Liderul MP Alba spune că stă foarte bine și la capitolul semnături și a reușit să strângă peste 500, cât are nevoie pentru a putea fi validat candidat.

Clement Neguț a anunțat încă de anul trecut că intenționează să candideze pentru funcţia de primar la Alba Iulia. Una dintre condiţii este să aibă domiciul în oraș. Deputatul s-a ocupat și de această mică problemă administrativă și în doar o săptămână va fi cetățean al orașului.

„Am toate documentele pregătite, probabil o să îmi iasă buletinul săptămâna viitoare. Este de interes și unde voi locui, dar o să vă arăt”, a spus Negruţ.

În ceea ce privește locaţia din oraș el spune că „probabil voi înnopta la Alba Iulia atunci când mă va prinde noaptea, când nu, aici, peste rât, cum spuneam noi, ciugudenii, în 20 de minute sunt la mine acasă. Eu consider că Ciugudul este Alba Iulia”.

În ceea ce privește decizia de a candida la oraș și nu în localitatea natală, Ciugud, Negruț spune că încă nu este momentul, dar, dacă va vedea că actualul primar, Gheorghe Damian nu își va mai da interesul, atunci poate va candida și pentru comună. Ba mai mult, Negruț a precizat că el l-a ajutat pe Damian să devină primar.

„Primarul de la Ciugud este creația mea. Știu că nu va recunoaște domnul Damian niciodată. În 2000, când domnul primar a candidat independent, a intrat în turul doi cu doamna Magda. În turul doi, PD am căzut de acord cu domnul Damian să îi susținem în turul doi. Și eu împreună cu echipa mea l-am sprijinit și a ieșit primar. Discuția a fost că el urma să se înscrie în PD.
Nu știu unde eram plecat și am văzut la televizor cum Damian cu Rus, prefect la vremea aceea, plantau copaci. Pe fundal se auzea că spunea că sapă o groapă în care îngroapă PD-ul. Din acel moment, Damian a trecut la PSD”, a explicat Negruț.

Acesta a mai spus că actual primar va avea în continuare sprijinul său, dar că în momentul de față ținta sa este Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Uratu

    vineri, 11.03.2016 at 19:10

    Taci din gura traseistule

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax