Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Clement Negruţ: Liviu Mugurel Sârbu o piesă într-un plan politic gândit de liderul PNL, Teodor Atanasiu

Publicat

Deputatul PDL Clement Negruţ a declarat în ultima emisiune „Testul de sinceritate” de la Alba24 că „divorţul politic” al primarului din Sebeş, Liviu Mugurel Sârbu, de PDL Alba, a fost influenţat de preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, iar edilul din Sebeş este o piesă într-un plan politic gândit de liderul liberal.

„Este vorba de nişte întâlniri. Domnul Atanasiu, din câte cunosc eu, a avut o întâlnire cu domnul Liviu Mugurel Sârbu, acum vreo săptămână sau două săptămâni şi probabil acolo s-au discutat probleme legate de „divorţul” între Liviu Mugurel Sârbu şi PDL”, a spus Negruţ.

Întrebat ce legătură are în acest joc politic Teodor Atanasiu, Clement Negruţ a răspuns că se încearcă impunerea drept candidat al lui Liviu Mugurel Sârbu în detrimentul lui Alexandru Dăncilă.

„Căile politice sunt multe şi necunoscute. Are, pentru că domnul Teodor Atanasiu este candidatul USL la Consiliul Judeţean. Acolo se încearcă o construcţie, în opinia mea, se încearcă impunerea drept candidat al lui Liviu Mugurel Sârbu în detrimentul lui Alexandru Dăncilă. Domnul Liviu Mugurel Sârbu, primar în funcţie, ar avea un atu, pe legea actuală. PNL, în Alba joacă o mare carte. Îşi doreşte cu ardoare să câştige municipiul Sebeş, pentru că ar intra într-o contrapondere la nivel naţional, ar câştiga o anumită notorietate, pentru că au pierdut un alt mare fief, la limită cu judeţul Alba, în Hunedoara: plecarea lui Mircia Munteanu la UPNR. Domnul Teodor Atanasiu este identificat ca un lider care ar vrea să-şi impună influenţa la nivelul regiunii, zonei din Ardeal – Alba, Sibiu, Hunedoara. Liderul PNL i-a cerut lui Liviu Mugurel Sârbu: vrem o manifestare că vrei să vii la noi”, a spus Negruţ.

El a afirmat că Mugurel Sârbu ar putea fi sprijinit la alegerile locale de PNL „chiar indirect, chiar independent, pentru a canaliza cât mai multe voturi spre Consiliul Judeţean”.

Negruţ a mai completat că „Liviu Mugurel Sârbu, dacă va face o asemenea mişcare de genul acesta, va fi sprijinit de PNL, chiar indirect, chiar independent, pentru a canaliza cât mai multe voturi spre Consiliul Judeţean … înspre preşedinţia Consiliului Judeţean, pentru că e o discuţie. E un nominalizat care se cheamă Alexandru Dăncilă, dar are şi domnia sa probleme, pentru că, vedeţi cine a fost atacat de Mugurel Sârbu: Mircea Hava – pentru că i s-a cerut foarte clar, cum dovedeşti că vrei să te apropii, loveşte în liderul politic al PDL, pe care Mugurel Sârbu nu-l iubeşte, de foarte multă vreme; Dumitrel urmează. Au fost poate doi oameni pe care Mugurel Sârbu nu-i înghiţea în partid: Hava şi cu mine, pentru că l-am simţit, l-am mirosit şi nu l-am prea agreat. Şi atunci se încearcă canalizarea a cât mai multe voturi spre Teodor Atanasiu. Pe Teodor Atanasiu nu l-ar interesa foarte mult Primăria Sebeş”, a mai spus Negruţ.

Urmăreşte „Testul de sinceritate” realizat de jurnalistul Dan Lungu pentru a afla mai multe despre jocurile de culise din politica judeţeană. Află care este al doilea primar PDL pe care încearcă să-l convingă liberalii să candideze pentru ei.

[media id=469 width=500 height=420]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. el conquistador

    vineri, 09.03.2012 at 08:43

    bietul Clement…abereaza. Plan politic gindit de Atanasiu? De cind gindeste Atanasiu?
    Nici cu Clement nu mi-e rusine….acum doi ani negocia trecerea ori la PNL ori la PSD si punea conditii aberante.
    Astia sint parlamentarii actuali de Alba….niste oameni care se joaca de-a „dacii si romanii” sau „monopoly”

    Mi-a placut expresia lui Clement…potrivit careia l-a mirosit pe Mugurel Sarbu. Pe unde, draga Clement?:)
    Cam dau cu zarurile baietii astia…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax