Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Clement Negruț, lider la absenţe în Parlament faţă de colegii din județul Alba. „Sunt anumite proiecte pe care nu le votez. Îmi scot cartela și nu votez”

Publicat

Nu a fost absent, doar că nu a dorit să voteze. Cam asta ar fi explicația deputatului Clement Negruț la faptul că este lider detașat între parlamentarii din județul Alba în topul „chiulangiilor” și a acumulat de la începutul anului și până în prezent în jur de 200 de absențe la votul final.

Se pare că „transferul” de la PDL la PMP i-a cam dat de muncă deputatului Clement Negruț, care și-a lăsat pe locul doi îndatoririle de parlamentar în favoarea „băilor de mulțime” și a aparițiilor TV din campanie, lucru care s-a reflectat asupra numărului de absențe pe care acesta a reușit să le adune în mai puțin de un an la votul final din Parlament.

Liderul PMP a reușit să adune 191 de absențe și să fie pe primul loc la „chiulit” dintre colegii săi parlamentari de Alba.

„La votul final, pe votul electronic sunt anumite proiecte pe care nu le votez. Îmi scot cartela și nu votez. Nu vă ascund faptul că într-adevăr în pre-campanie și în campanie, ținând cont de ceea ce avem de făcut aici, am fost absent. Dar să știți că prezența este una și prezența pe votul final este alta”, a declarat Negruț.

Acesta a precizat că în mandatul trecut a avut cea mai bună prezență, da se întreabă: „La ce mi-a folosit…”

„Nu e o scuză și îmi asum lucrul acesta, a fost o perioadă mai dificilă ținând cont că m-am implicat și în construcția partidului și de faptul că am pregătit campania electorală și la nivel local și la nivel regional plus faptul că am fost unul dintre cei care s-au implicat în organizarea congresului PMP. Într-adevăr au fost câteva disfuncționalități din punctul ăsta de vedere nu e o scuză, mi-o asum, dar o să vedeți că Negruț o să se reabiliteze”, a declarat deputatul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax