Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Clement Negruţ: „Potor şi-a negociat funcţia de preşedinte al PSD Alba. Nu cred că se duce să stea omul de serviciu al lui Dîrzu”

Publicat

Pentru bila albă dată de deputatul Călin Potor Guvernului Ponta III, preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ susţine că „îi respectă curajul”, pentru că de data asta „nu a pus paracetamolul în cutiuţa de votare”. La începutul săptămânii, Potor anunţa că îi place Guvernul Ponta III, chiar dacă asta ar însemna să fie dat afară din PNL Alba, iar, în caz contrar, oricum îşi va da demisia şi trece la PSD. Deputatul independent Clement Negruţ nu înţelege de ce „un om cu o vastă experienţă politică” ar trece de la un partid de dreapta la social-democraţi. Singura explicaţie pe care o găseşte ar fi negocierea funcţiei de preşedinte a PSD Alba şi asta pentru că are certitudinea că Potor nu va sta la social-democraţi pe postul de „om de serviciu al lui Dîrzu”.

„Poate domnul Potor şi-a negociat poziţia de preşedinte al PSD Alba. Eu altfel nu cred că domnul Potor se va duce la PSD ca să stea omul de serviciu al domnului Dîrzu. Dacă tot se duce la PSD, să preia organizaţia. E un sfat prietenesc, că nu te poţi duce să fii aghiotantul lui Dîrzu.  Potor Călin este cu două clase din punct de vedere politic peste domnul Dîrzu”, a declarat preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ.

În loc să aleagă PSD, deputatul Călin Potor ar fi putut migra la un alt partid de dreapta, mai exact la PMP, mai susţine Negruţ. Acesta a spus că ar fi stat la o discuţie cu Potor pentru venirea lui în partid şi că dacă şi-ar fi dorit preşedinţia paridului ar fi existat şanse să o primească, doar că s-ar fi luptat pentru acest post cu un „om de la egal la egal”.

În final, preşedintele organizaţiei PMP Alba a precizat că nu ştie dacă deputatul Călin Potor a ales PSD pentru o candidatură la Primăria Alba Iulia, dar este sigur că are şanse foarte mari să ocupe fotoliul de preşedinte al social-democraţilor din judeţ.

Călin Potor a votat, marţi, pentru Guvernul Ponta III, în condiţiile în care liderul liberal Crin Antonescu anunţase că parlamentarii PNL vor vota împotrivă. Potor a declarat că, odată cu acest vot, în cazul în care nu va fi dat afară din PNL, îşi va da demisia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax