Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Clienţii cu credite în franci elveţieni la Volksbank, chemaţi la bancă, pentru conversia împrumuturilor. Oferta, valabilă până în 31 iulie

Publicat

bt

volksbankDe luni, 4 mai, clieníi Volksbank cu credite în franci elveţieni vor fi contactaţi telefonic şi invitaţi la întâlnire la bancă, pentru prezentarea ofertei de conversie a împrumuturilor. Aceasta constă în returnări de comisioane şi reduceri de care pot beneficia, la cerere, aproximativ 18.300 de persoane, transmite Banca Transilvania, într-un comunicat, în calitate de actionar al Volksbank Romania.

Potrivit sursei citate, oferta este valabila în perioada 4 mai – 31 iulie, în peste 100 dintre sediile VBRO din ţară.

Programul unităţilor, în vederea conversiei, este următorul: luni, miercuri, vineri, de la ora 9:00 la 17:00, iar marţi şi joi acesta este prelungit, de la 9:00 la 19:00.

Din 4 mai, clienţii Volksbank Romania vor fi contactaţi telefonic şi invitaţi la o întâlnire, la unul dintre sediile VBRO ales de aceştia; vor avea prioritate clienţii care, în ciuda greutăţilor generate de creşterea cursului CHF din ultimii ani, au rămas buni platnici.

La întâlnirea de la Volksbank Romania cu echipa mixta BT – VBRO sunt prezentate detaliile ofertei, şi anume: totalul reducerilor; noul sold al creditului ca urmare a aplicării reducerilor; noua sumă lunară de plată; etapele care trebuie urmate pentru ca un client al Volksbank Romania să devina client al Băncii Transilvania.

Clienţii au la dispoziţie o perioadă de minimum 15 zile pentru a lua decizia de acceptare a conversiei. Programarea pentru semnarea efectiva a documentelor se face dupa acceptarea ofertei.

Detaliile ofertei pentru clientii cu credite în franci elveţieni la VBRO

– returnarea sumelor deja plătite de clienţii cu credite în CHF, în contul comisionului de risc, prin diminuarea creditului în sold;

– reducere de 22,5% pentru cei care acceptă conversia creditelor din CHF, aplicabilă la soldul creditului curent rezultat ca urmare a diminuării cu comisionul de risc/administrare plătit efectiv şi nerecuperat de clienţi până la data conversiei.

Astfel, valoarea efectivă a reducerii totale diferă în funcţie de situaţia fiecărui client în parte, ţinându-se cont de soldul creditului, de sumele de plată scadente la care se face conversia, de eventuale restanţe şi penalităţi sau de situaţiile particulare în care comisionul de risc/administrare a fost deja recuperat de la Volksbank Romania de către clienţi.

– conversia se va realiza la cursul BNR din data semnării documentaţiei, în faţa notarului public.

Banca Transilvania si Volksbank Romania reamintesc faptul că până în data de 17 mai clienţii cu credite în CHF beneficiază, pentru plata ratelor curente, de un curs îngheţat la nivelul sfârşitului anului 2014.

Începând cu data de 8 aprilie, pentru clienţii Volkbank Romania nu se mai calculează şi nici nu se percepe comision de risc/administrare.

În plus, după finalizarea perioadei de valabilitate a ofertei de conversie a creditelor in CHF, dar până la sfarsitul anului 2015, va fi returnat comisionul de risc achitat şi nerecuperat de clienţii cu credite denominate în alte monede decât CHF din portofoliul existent al Volksbank, prin diminuarea corespunzătoare a soldului creditelor.

sursa: bancatransilvania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax