Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Clienții IKEA care dețin anumite oglinzi nu trebuie să le mai utilizeze fără accesorii noi de fixare. Cum le pot obține, gratuit

Publicat

Retailerul suedez de mobilă IKEA le recomandă clienților care dețin o oglindă LETTAN să nu o mai utilizeze și să comande noi accesorii de fixare pe perete, gratuit.

Reprezentanții companiei suedeze au anunțat o campanie de rechemare în vederea reparării pentru oglinzile LETTAN cu marcaj de dată înainte de 2105 (AASS) și inclusiv, ca urmare a riscului de rupere a accesoriilor de fixare pe perete.

„IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute.

În pofida acestui fapt, ni s-a adus la cunoștință că unele dintre accesoriile de fixare a oglinzilor LETTAN pe perete s-au rupt în ultima vreme. Acest lucru a dus, la căderea neașteptată a unor oglinzi. Prin urmare, le recomandăm insistent tuturor clienților care dețin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze și să comande noi accesorii de fixare pe perete, gratuit”, au transmis reprezentanții IKEA.

Pentru a comanda noile accesorii de fixare, de schimb (cu numărul de articol 139298/1), clienții trebuie să intre pe site-ul ikea.ro sau să contacteze IKEA la numărul de telefon 021-4074532.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax