Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Cloak” sau „viața incognito”: Aplicația care te ajută să stai la distanță de oamenii pe care vrei sa îi eviți

Publicat

Odată cu „isteria” rețelelor sociale, care fac din utilizatorii lor o mare „comunitate” în care fiecare ajunge să cunoască aproape tot despre fiecare, în mediul virtual începe să apară și fenomenul anti-social. Cei care doresc să evite anumite persoane sau să le țină la distanță au de acum la dispoziție aplicații pentru smartphone, proiectate exact pentru acest lucru. Una dintre cele mai noi este „Cloak”.

Denumită și „incognito mode for real life” (mod de viață incognito), aplicația Cloak le permite utilizatorilor să îi localizeze pe cei din lista de contacte, pentru a-i putea evita. Cum internetul a ajuns să depășească orice limită de spațiu, privându-i pe mulți de intimitatea pe care poate și-ar dori-o, furnizând informații despre locația sau activitatea utilizatorilor, această aplicație a venit ca o reacție împotriva fenomenului „ubicuității internetului”.

Mai precis, utilizând Cloak, poți avea acces la o hartă a contactelor, în funcție de cele mai recente check-in-uri și la o listă a lor în funcție de distanță, informează The Independent.

Aplicația îți mai permite să accesezi un mic program de căutare care te ajută să îi localizezi pe cei pe care vrei să îi eviți și, totodată, ești anunțat când aceștia se află la o anumită distanță de tine.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax