Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Clubul de dans sportiv din Alba Iulia “Life is dance”, medalii de aur, argint și bronz la mai multe competiții din acest weekend

Publicat

Clubul de dans sportiv din Alba Iulia “Life is dance” a cucerit medalii de aur, argint și bronz la competițiile la care au participat în ultimele zile. 

”În urma unui cantonament greu, desfășurat la mare și unde sportivii au avut drept scop pregătirea fizică pentru sezonul competițional ce urmează, iată că în sfârșit toamna a dat startul unor competiții majore!

În weekendul ce tocmai a trecut 18-19 septembrie “Life is dance” a avut parte de activitate competițională intensă ,sportivii nu doar participând la o competiție, ci la două ,una desfășurată pe plan național, iar cealaltă pe plan internațional!

Astfel, ”Life is Dance” a avut 11 perechi care au concurat în România la Cupa Sătmarului concurs național deosebit de frumos și aflat la a 10-a edtiție, desfășurat la Satu Mare.

Alte 2 perechi au concurat pentru România la Kistelek în Ungaria într-o competiție internațională de mare amploare. Totodată Federația Română de dans sportiv a aniversat la Satu Mare 30 de ani de activitate.

Așadar palmaresul la Satu Mare a fost imens: 5 medalii de aur,3 de argint ,3 de bronz și în total 13 finale în care au fost strigați sportivii noștri” au transmis reprezentanții clubului, pe contul lor de Facebook.

Rezultate:

Hobby 10-11 ani:

Locul 1-Lukas Orzeiu si Maya Urs

Clasa E 12-13 ani:

Locul 1-David Orzeiu si Ioana Tipter

Locul 4-Flavius Giosan si Suardi Giulia

Clasa E 14-15 ani:

Locul 1-Bogdan Dobra si Beatrice Urs

Locul 2-Virciu Ionut si Alexia Sabau

Clasa E 16-35 de ani:

Locul 1-Pitea Robert si Diana Dicu

Clasa D 14-15 ani:

Locul 3 -Stanciu Filip si Gabriela Tipter

Clasa D 16-35

Latino-Locul 2 :Bogdan Balea si Diana Tima

Standard-Locul 2 :Bogdan Balea si

Diana Tima

Open Basic Latino 12-15 ani :

Locul 1-Morosanu Mirel si Lorena Mondoc
Open Basic Latino 16-35 de ani :

Locul 3-Razvan Morancea si Ariana Marcu

Locul 12-Robert Pitea si Diana Dicu

Open Basic Standard 16-35 de ani :

Locul 6-Bogdan Balea si Diana Tima

Open 12-15 ani Latino :

Locul 3-Kevin Suardi si Daria Corpade .

La competiția din Ungaria au participat antrenorii clubului, Ionuț și Bianca împreună cu încă o pereche de sportivi adulți. Așadar la WDSF Kistelek International Open Adult Latino din mai multe tări participante au obținut locul 4 Ionuț și Bianca Ionescu, astfel acest loc clasându-i în top 73 în rankingul mondial.

La WDSF International Open Standard s-au clasat pe poziția 16 perechea Vlad Dragomir și Adriana Tudor iar la Rising Star Standard au obținut locul 9.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax