Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Clubul de engleză la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba reîncepe luni. Cine se poate înscrie

Publicat

Clubul de engleză la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: proiectul 3.10 English 4 Kids reîncepe de luni, 26 februarie 2024, de la ora 10. Este destinat elevilor din clasele mici: de la clasa 0 la clasa a IV-a.

Proiectul se desfășoară sub forma unui club de limbă și civilizație engleză pentru copii și implică învățarea limbii engleze prin joc, joacă în limba engleză, lectură din cărți în limba engleză, ateliere creative în limba engleză și elemente artistice care sprijină învățarea activă.

Clubul de limbă și civilizație engleză pentru copii se va desfășura și în acest an în fiecare lună și de fiecare dată va fi abordată altă temă.

Tema abordată de această dată este „Welcome to my house”, iar gazda activității este, ca de obicei, doamna profesoară Diana Mortură.

„English 4 Kids – Clubul de engleză” este un proiect organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și are ca bază de plecare cartea de limbă engleză din colecțiile bibliotecii și Fondul special – Raftul American.

Cărțile vor fi prezentate de bibliotecara Ana-Maria Pienar, coordonatoarea proiectului.

Copiii care vor să împrumute acasă cărțile prezentate sunt așteptați de luni până vineri, între orele 9:00-17:00, la secția pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Reamintim celor interesați că înscrierea la bibliotecă este gratuită. Informații suplimentare și programarea pentru împrumutul sau rezervarea de carte se poate face și telefonic la numărul 0258811443, interior 15 sau pe adresa de e-mail: bjasectiacopii@yahoo.com.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax