Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Clubul de fotbal Unirea Alba Iulia are un nou antrenor. Echipa a semnat cu Alexandru Pelici

Publicat

Clubul de fotbal Unirea Alba Iulia are un nou antrenor. Acesta a fost prezentat oficial de către primarul din oraș, Gabriel Pleșa, joi 19 octombrie. 

Este vorba despre Alexandru Pelici, în vârstă de 49 de ani, care a fost jucător între anii 1990 și 2005. Și-a încheiat cariera de fotbalist la Alba Iulia, unde a și debutat ca antrenor în 2003.

Apoi a plecat înspre alte echipe, însă în 2023 s-a întors la echipa de debut. Din 2003 până în 2023, Pelici a antrenat la 20 de echipe de fotbal din țară.

Antrenorul vine la Alba Iulia de la echipa din liga a II-a FC Argeș. La Argeș a rezitat doar patru meciuri ca și antrenor, unde a bifat trei egaluri și o înfrângere.

În 2022 a și fost numit selecționer al naționalei U19 a României.

”Iată că, începând de astăzi, destinul său profesional se intersectează din nou cu Unirea Alba Iulia.

Am avut o scurtă discuție plecând de la ceea ce își propune la echipă pe termen scurt, mediu și lung.

Am apreciat declarația domniei sale conform căreia Unirea reprezintă începuturile sale în fotbal și în, același timp, o datorie morală.

Am căzut de acord că, în prezent, echipa trece printr-un moment delicat și că are nevoie de o direcție strategică nouă, clară, pentru a ajunge la obiectivele stabilite.

Probabil că moralul jucătorilor are de suferit în prezent din cauza rezultatelor mai slabe și trebuie intervenit mai ales în acest sens, dar potențialul fotbalistic este totuși unul de calitate.

Pe termen lung, planul noului nostru antrenor este de a extinde baza de selecție în propria pepinieră sportivă și de a dezvolta și mai mult Academia de juniori a clubului.

Îi doresc, și pe această cale, multă baftă domnului Alexandru Pelici și staff-ului său, să readucă Unirea în prim-planul competițiilor fotbalistice din România!”, a scris Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Eu

    joi, 19.10.2023 at 20:57

    Bine ai venit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax