Connect with us
Publicitate

AIUD

Clubul de kickbox, Revolution Academy din Alba Iulia se extinde la Aiud: Când încep antrenamentele și condiții de participare

Publicat

Clubul de kickbox Revolution Academy din Alba Iulia se extinde. Mai exact, de pe data de 1 august, tinerii din Aiud vor putea practica kickbox, sportul pe care îl practică și cetățeanul de onoare al orașului, Benjamin Adegbuyi.

Antrenamentele de kickbox se vor derlua în sala de sport a Liceului Tehonologic Aiud”, în zilele de luni și miercuri de la ora 18.30. Clasele de kickbox care vor fi susținute de Revolution Academy la Aiud sunt destinate exclusiv începătorilor.

Sunt bineveniți pentru inițiere în sportul de contact, băieții și fetele care au o vârstă minimă de 6 ani, elevi, liceeni, dar și persoane adulte care vor să practice un sport de contact pentru menținerea fizică.

”Suntem fericiți să anunțăm că de la 1 august, locuitorii orașului Aiud vor putea practica un sport de contact, kickbox, chiar în orașul lor. Îi încurajam pe toți cei care vor să vină alături de noi să o facă fără nici o reținere. La primul antrenament este nevoie doar de voință și curaj, restul vine de la sine”, a precizat Alin Moldovan, antrenorul clubului Revolution Academy Alba Iulia.

Cei interesați să practice kickbox la Aiud, pot cere mai multe informații pe pagina de Facebook a clubului Revolution Academy.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax