Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, medaliat cu aur la Campionatul Național de 10 kilometri Marș

avatar

Publicat

Clubul Sportiv (CS) Unirea a fost medaliat cu aur la Campionatul Național de 10 kilometri Marș, proba pe echipe, feminin senioare, datorită rezultatelor bune obținute de sportivele Ana Veronica Rodean, Roxana Panța și Georgiana Cornelia Jid.

Campionatele Naționale de Marș, seniori și tineret, s-au desfășurat la București, duminică, 29 octombrie.

Rezultatele individuale obținute de sportivii legitimați la CS Unirea Alba Iulia sunt:

  • Ana Rodean, locul doi, la senioare, cu timpul 47 de minute și o secundă;
  • Roxana Panța, locul doi la tineret și locul patru la senioare cu timpul 51 de minute și 59 de secunde (un record personal al sportivei);
  • Georgiana Jid, locul șapte la tineret și locul nouă la senioare, cu timpul 58 de minute și 57 de secunde (un record personal al sportivei).  

Sportivele legitimate la CS Unirea Alba Iulia au fost însoțite de antrenorul Gabriel Avram.

”După Campionatele Mondiale de la Londra din luna august, Ana și-a axat pregătirea pe alergare, marșul trecând în plan secund. Timpul foarte scurt, de doar două săptămâni, dintre Campionatele Naționale de maraton, unde a devenit campioană națională și Campionatele Naționale de marș, nu i-a permis sa se refacă complet si cu atât mai puțin să se pregătească pentru această ultima competiție din 2017.  Astfel că ea a trebuit să se mulțumească cu locul secund dar a realizat un timp 47:01 la care nici nu îndrăzneam să ne gândim înainte de competiție.

O surpriza plăcută a produs Roxana Panța care, deși se afla la vârsta junioratului, a ocupat locul 2 la tineret și 4 la senioare cu un rezultat de 51:59 (record personal) care ne dă speranțe în realizarea baremului de participare la Campionatele Mondiale de atletism juniori din iulie anul viitor care vor avea loc în Finlanda.

Tot cu record personal, 58:57 a terminat si Georgiana Jid, încă junioară II, contribuind astfel la clasarea pe locul 1 a echipei în competiția senioarelor.

Din păcate, Mihaela Acatrinei a fost victima incompetenței arbitrilor, fiind descalificata după 8 km. în timp ce era lideră detașată la tineret și pe locul 3 la senioare”, a spus Gabriel Avram.

La rândul său, directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan, a declarat că secția de atletism este secția cu cele mai bune rezultate din cadrul clubului.

Sunt mândru că muncesc alături de un antrenor precum Gabriel Avram și cu sportivele pe care el le pregătește. Ei sunt cei care reușesc că ducă numele județului Alba pe podiumurile de premiere naționale și internaționale”, a spus Corneliu Mureșan.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia promovează, cu prioritate, disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba Iulia, la Campionatul Mondial de Cafea din Brazilia. Dan Băcăințan, între cei mai buni barista din lume

avatar

Publicat

Campionul Italiei la cocktailuri pe bază de cafea, Dan Băcăințan, va participa la cea mai prestigioasă competiție din lume, dedicată cafelei. Campionatul Mondial de Cafea va avea loc la Belo Horizonte, în Brazilia, între 7 și 9 noiembrie. Dan Băcăințan este din Partoș, Alba Iulia, și a plecat în Italia în anul 2005 la părinții […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

STUDIU DE CAZ : Cine este responsabil de un șofer fără discernământ în trafic? Lege versus realitate (JustițiaProCetățean.ro)

avatar

Publicat

Miercuri s-au petrecut scene șocante în traficul din Alba Iulia. Un bărbat aflat la volanul unui VW Passat a condus necontrolat, provocând șicane și fiind un pericol pentru restul participanților la trafic. Ba mai mult, la trecerea de pietoni, într-o ora de vârf când elevii ies de la școală, era să spulbere pe zebră un […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lidl mai încearcă odată autorizarea construcției unui nou magazin, în centrul municipiului Alba Iulia. Proiect în CL

avatar

Publicat

O nouă propunere pentru reconfigurarea zonei în care a funcționat Piața Sifor din centrul municipiului Alba Iulia se va afla pe masa consilierilor locali, în ședința de vineri, 28 septembrie. Clădirea modernă în care ar urma să funcționeze un nou magazin Lidl va avea două etaje, cu spațiu comercial la parter și birouri la etaj.Consilierii […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Sute de alergători au luat STARTUL la Alba Iulia City Race, ediția a IV-a, în Cetatea Alba Carolina

avatar

Publicat

alba iulia city race 2018

Sâmbătă, cu ocazia celei de-a patra ediții a Alba Iulia City Race, orașul Unirii s-a transformat în capitala atletismului românesc. În anul Centenarului, peste 700 de alegători au luat startul pe cele trei trasee pentru adulți, semimaratonul de 21 de kilometri și 700 de metri, crosul de 10 kilometri și 300 de metri și cursa […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

28-30 septembrie: Târgul Naţional de Turism Rural de la Albac. PROGRAMUL ediţiei a XIV-a

avatar

Publicat

Zonele rurale cu potenţial turistic din întreaga ţară vor fi prezentate la sfârşitul săptămânii viitoare la Târgul Naţional de Turism Rural de la Albac, cel mai important târg de turism rural din România. Târgul a ajuns anul acesta la cea de-a XIV-a ediție și se va desfășura în perioada 28-30 septembrie.Ca în fiecare an, pe […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate