Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cluj-Napoca va fi legat de Florești printr-o centură ocolitoare cu șase benzi. Contractul pentru primul tronson este semnat marți

Publicat

Consilierii locali din Cluj-Napoca au votat marți proiectul de rectificare bugetară pentru includerea în buget a sumelor necesare construirii centurii metropolitane care va lega orașul de comuna Florești. Contractul pentru lucrări va fi semnat tot marți. 

Drumul va avea șase benzi. ”Câte o bandă pe sens va fi dedicată transportului în comun, ambulanțelor și pompierilor. Acest tronson va avea și piste de biciclete, un pasaj subteran în zona Metro și unul suprateran la Spitalul de Urgență”, a precizat Emil Boc.

Acest vot era necesar pentru ca Primăria Cluj-Napoca să poată semna contractul de proiectare și execuție cu sumele actualizate, potrivit Cluj24.ro.

Este vorba despre primul tronson al centurii, Cluj-Napoca – Florești, care are menirea de a asigura conectivitatea cu Spitalul Regional de Urgență.

„Contractul este de 22,4 milioane de euro cu TVA, iar durata de execuție este de 20 de luni. Se lărgește de la 3 la 6 benzi partea de drum Cluj-Florești până la Spitalul de Urgență.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Popa marcel

    marți, 08.08.2023 at 15:36

    vin alegerile trebuie ales din nou mini bocul.

  2. Eu

    marți, 08.08.2023 at 22:51

    in visele lui Boc o sa fie 6 benzi… sau pentru pitici asa mici mici ca el 🤭😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate