Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNA a aprobat difuzarea unui mesaj la TV şi radio despre importanța petrecerii timpului de calitate cu copiii

Publicat

elevi

televizor Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a aprobat recent difuzarea la radio și TV, în calupurile publicitare, a unui mesaj despre importanța timpului de calitate părinte-copil.

Inițiativa, venită din partea Itsy Bitsy FM și Autoritatea Națională pentru Protecția Dreptului Copilului și Adopție, face parte dintr-o campanie amplă de conștientizare a părinților asupra importanței timpului petrecut împreună cu copilul, care include în acest sens și susținerea inițiativei legislative de declarare a zilei de 1 Iunie zi liberă națională.

Mesajul aprobat de CNA: „Pentru sănătatea emoțională a copilului dumneavoastră, petreceți cât mai mult timp cu el.”

Mesajul va fi difuzat de toate radiourile și posturile de televiziune din România în calupurile publicitare. Textul îi vizează pe părinți și își propune să îi facă conștienți de faptul că sănătatatea emoțională a copiilor este la fel de importantă ca sănătatea lor fizică.

După votul favorabil dat de membrii CNA urmează o dezbatere publică de 1 lună și, în etapa următoare, măsura va fi pusă în aplicare, informează Itsy Bitsy FM.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax