Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE | CNADNR: Carosabil acoperit de zăpadă pe DN67C, la Şugag. Reprezentanţii Secţiei de Drumuri au acţionat cu utilaje şi material antiderapant

Publicat

CNDANR anunţă că marţi dimineaţa, în Alba, se circula în condiţii de iarnă pe DN67 C în zona Şugag. Între kilometrii 79+000 şi 102+000, carosabilul era acoperit cu zăpadă până la un centimetru.

UPDATE: DPL SA a intervenit cu material antiderapant pe drumul judeţean din zona comunei Roşia Montană unde s-a format polei. Pe drumul județean 704, stratul de zăpadă măsura circa 15-20 cm.

Pentru fluidizarea circulaţiei, Secţia Drumuri Naţionale Alba a acţionat cu două autoutilaje şi a răspândit patru tone de material antiderapant pe DN75.

În Munţii Sebeşului, la altitudini mai înalte, au căzut precipitaţii sub formă de ninsoare încă de acum două zile. Reamintim că până joi meteorologii au emis avertizare de răcire a vremii, intensificări ale vântului şi ninsori.

Poliţiştii reamintesc participanţilor la trafic că pe DN67C – Transalpina nu au fost finalizate lucrările de modernizare, iar pe porţiunea kilometrică 34+800 – 59+800 (tronsonul Rânca – Obârşia Lotrului) drumul nu a fost deschis circulaţiei publice. În consecinţă, pe acest tronson nu se acţionează cu utilaje de deszăpezire. Conducătorii auto sunt avertizaţi că au obligaţia să respecte semnificaţia indicatoarelor care interzic accesul pe această porţiune de drum.

Citeşte şi Primele semne ale iernii în Alba: Zăpadă de 20 cm și 5 grade Celsius, la Luncile Prigoanei. Vezi avertizările jandarmilor montani

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax