Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

CNADNR: Contractul cu Romstrade pentru Transalpina va fi reziliat. Lucrările vor fi reluate în vară, de alt constructor

Publicat

YouTube video

Contractul cu firma Romstrade pentru construirea celei mai înalte şosele din România, Transalpina, va fi reziliat de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Lucrările ar urma să fie finalizate de către alt constructor, în vară.

Directorul general al CNADNR, Narcis Neaga, a vizitat, sâmbătă şi duminică, trei şantiere la drumuri aflate în lucru în judeţul Gorj, unul dintre acestea fiind cel de la Transalpina.

Neaga afirmă că a putut constata la faţa locului neîndeplinirea obligaţiilor contractuale pe care firma Romstrade le avea pentru a finaliza anul acesta lucrările de construire a şoselei Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară, ce face legătura între Ardeal şi Oltenia, din Sebeş – Alba până în Gorj.

„Sunt două motive pentru care vom trece la rezilierea contractului cu cei de la Romstrade. Primul ar fi acela că nu şi-au îndeplinit obligaţiile contractuale pe care le aveau, iar cel de-al doilea este dat de faptul că firma a intrat în faliment”, afirmă Neaga.

Şeful CNADNR doreşte ca în perioada sezonului rece compania pe care o conduce să reuşească să desemneze un nou constructor care să execute restul lucrărilor la Transalpina în cursul următorului sezon cald.

„Şoseaua şi zona prin care trece Transalpina sunt de o frumuseţe rară şi e păcat să nu ducem lucrurile la bun sfârşit. Vom face o evaluare a lucrărilor care mai sunt de efectuat şi vom încerca să găsim o sursă de finanţare pentru acestea astfel încât la primăvară, când va fi din nou vreme frumoasă, să avem şi constructor nou şi banii pentru a finaliza acest proiect”, a menţionat Narcis Neaga.

Sursa: mediafax

Vezi AICI stadiul lucrărilor finalizate pe Transalpina în judeţul Alba.

Vezi mai jos un video -comparație între Transalpina și Transfăgărășan

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pipo

    luni, 16.09.2013 at 16:14

    D-l Neaga este un fel Roman al nostru, care de ce se atinge se transforma in scrum. Daca mai stateau 1 an la guvernare PDL -ul ( departe de mine acest partid, care de fapt este pe drumul PNTCD -ului) aveam Transalpina. Asa ca acesti bani se vor duce la obiectivele cu care PSD -ul s-a laudat ca le va face in campania electorala ( vezi autostrada Orastie – Sibiu care s-a intrerupt si banii s-au dus la soseaua de centura a Tg- Jiului unde Ponta a obtinut victoria impotriva lui Diaconescu, numai noroc cu Mercedesul ca altfel nici azi nu mai reluau lucrarile ). Asa ca, pa Transalpina ramanem cu ce este pana la urmatoarele alegeri. Guvernanti nenorociti si mincinosi !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax