Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNADNR, interesată de „gradul de satisfacție” a românilor cu privire la autostrăzi. Va investi 37.000 de euro pentru a-și îmbunătăți imaginea

Publicat

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a rezervat suma de 37.000 de euro pentru a-și îmbunătăți imaginea. Este vorba despre servicii de marketing pentru a afla gradul de satisfacție a românilor în ceea ce privește principalele autostrăzi ale țării.

Valoarea reprezintă suma a două contracte de achiziţie directă pe care CNADNR vrea să le încheie, fiecare, pe câte patru luni, ceea ce echivalează cu 440 de euro pe zi. Unul dintre contracte este pentru achiziţia de „servicii de consultanţă în gestiune marketing” şi se numeşte „Construirea de strategii de imagine referitoare la activitatea CNADNR”.

Valoarea estimată a contractului este de 64.033 de lei fără TVA, adică 79.400 de lei cu TVA. Criteriul de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut.

„O analiză a percepţiei publice asupra activităţii CNADNR va conduce la identificarea polilor de creştere economică, a verigilor slabe dezvoltate de infrastructură deficitară, a deformării percepţiei ca urmare a lipsei unor măsuri active de intervenţie în zona media şi de informare a utilizatorului asupra situaţiei curente, strategiilor de dezvoltare, a deficienţelor cauzate în implementarea proiectelor de limitele bugetare”, se arată în caietul de sarcini aferent procedurii de atribuire.

„Obiectivul general al proiectului îl constituie crearea unei strategii de imagine care să permită poziţionarea corectă a CNADNR în domeniul transporturilor rutiere la nivel naţional, cât şi internaţional”, se arată în același document.

Principalele obiective ale contractului se referă la: „Elaborarea unei metodologii de evaluare a imaginii CNADNR, poziţionarea faţă de societatea pe care o deserveşte, identificarea nevoilor utilizatorilor infrastructurii rutiere comparativ cu ritmul de dezvoltare a infrastructurii, identificarea unor tehnici de promovare a imaginii şi a efectului presupus a fi produs astfel încât societăţii să ii parvină o imagine clară, coerentă, corectă şi de perspectivă asupra activităţii derulate de companie”.

Printre activităţile prevăzute în contract se numără şi identificarea prin „instrumente sociologice specifice” a percepţiei publice asupra activităţii CNADNR, pentru care va fi realizată o analiză SWOT (puncte tari-puncte slabe-oportunităţi-ameninţări).

De asemenea CNADNR dorește să afle şi cât de mulţumiţi sau nemulţumiţi sunt românii de infrastructura rutieră din România. „Măsurarea şi evaluarea percepţiilor publice referitoare la percepţia publicului faţă de activitatea CNADNR” este un alt contract pe care CNADNR vrea să îl încheie pe o durată de 4 luni. Valoarea estimată a acestuia este de 81.590 cu TVA. Contractul presupune executarea de „servicii de sondaje de opinie” şi va fi încheiat prin achiziţie directă. Echipa de proiect va fi formată din coordonatorul de proiect, de profesie sociolog, plus minimum 10 operatori de teren. Firma care va câştiga contractul îşi va începe activitatea în 3 zile calendaristice de la data semnării contractului.

sursa: gandul.info

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax