Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNADNR: Parapete din beton pe 192 km de drumuri naţionale, pentru separarea sensurilor de circulaţie pe tronsoane cu patru benzi

Publicat

trafic rutier masini A1 CNADNR anunţă că din iunie încep lucrările de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton pe DN 1. Compania a semnat din aprilie contract pentru montarea unor parapete din beton pe aproape 200 de km de drumuri naţionale. Acestea vor separa sensurile de circulaţie pe tronsoanele cu patru benzi.

CNADNR precizează că a început organizarea pentru începerea lucrărilor pregătitoare necesare instalării parapetelor rigide prefabricate din beton pentru separarea sensurilor de circulaţie pe sectoarele cu 4 benzi, pentru protejarea participanţilor la traficul rutier de a nu părăsi platforma drumului.

A semnat în 22 aprilie cordul-cadru de furnizare având ca obiect “Achiziţia şi transportul parapetelor rigide prefabricate din beton” aferente drumurilor naţionale şi autostrăzilor din administrarea companiei. Apoi a demarat formalitățile necesare emiterii către furnizor a primei comenzi de parapet rigid prefabricat din beton. Această comandă este necesară pentru montarea parapetelor pe 5 km de drum național: DN 1, sectorul Pasaj Băneasa – Pasaj Otopeni, peste Centura București, transmite CNADNR.

Potrivit companiei, întregul contract este pentru 192 km de drumuri naționale.

Acordul-cadru semnat are o durată de 2 ani și o valoare totală de 51.808.593,45 lei fără TVA, finanţarea fiind asigurată de la bugetul de stat şi venituri proprii și va avea la baza contracte subsecvente anuale pentru toate Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri. Acest contract a fost atribuit Asocierii Kamarom Prefabricate din Beton SRL – Dunapref S.A. (reprezentată, în calitate de lider al asocierii, de Kamarom Prefabricate din Beton SRL).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax