Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNAIR a suspendat contractul de muncă al directorului acuzat de corupție în dosarul deszăpezirilor

Publicat

Contractul de muncă al directorului pentru întreținere drumuri naționale și autostrăzi din CNAIR a fost suspendat, anunță reprezentanții instituției, într-un comunicat de presă. 

”Luni, 24.10.2022, conducerea CNAIR  a luat decizia  suspendării contractului de muncă al domnului Florea Dascălu care a fost arestat preventiv pentru fapte de corupție, în urma unei acțiuni a DNA Timis.

” Am toleranță zero pentru orice faptă de corupție, iar legea trebuie aplicată indiferent de funcția și de calitatea persoanelor vizate.

Prezumția de nevinovăție trebuie, de asemenea, respectată, însă în situații în care dovezile sunt evidente, voi lua toate măsurile ce se impun” a declarat Directorul General al CNAIR, Cristian Pistol.

Reamintim că Florea Dascălu, director în cadrul CNAIR a fost reținut de procurorii DNA, sub acuzațiile de luare de mită, trafic de influență și permitere acces persoane neautorizate la informații.

Acesta ar fi primit de la un administrator de firmă bani și alte foloase în valoare totală de peste 37.000 de lei pentru a-i înlesni cîștigarea unor contracte de întreținere și deszăpezire drumuri.

Potrivit DNA, este vorba despre Florea Dascălu, director al Direcției de Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pentru care este cerută, la Tribunalul Timiș, arestarea pe 30 de zile.

Florea Dascălu și familia sa dețin 8 terenuri intravilane, agricole sau forestiere, 4 case, 3 automobile (două Mercedes și un Nissan) precum și un tractor, potrivit declarației sale de avere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax