Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CNAIR amână închiderea circulației pe DN1, la Turda. Sectorul de drum pentru devierea traficului nu a fost finalizat

Publicat

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat luni că închiderea circulației rutiere pe podul de pe DN 1, km 444+840, peste Arieș, la Turda, se amână. 

Motivul este acela că sectorul de drum pe care ar trebui să fie deviat traficul, nu a fost terminat.

”Având în vedere faptul că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile din ultimele zile, lucrările de reabilitare a Bulevardului 22 Decembrie din Turda (sector de deviere a traficului), nu au putut fi finalizate, închiderea circulației rutiere pe podul situat pe DN 1 la km 444+840, peste râul Arieș, se amână pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

În vederea evitării aglomerării sau a eventualor ambuteiaje în zona Turda, recomandăm participanților la trafic, în special traficului greu, utilizarea Autostrăzii A3 Câmpia Turzii – Nădășelu, pentru direcțiile Zalău, Baia Mare, Satu Mare, Dej, Bistrița, Suceava” au transmis reprezentanții CNAIR, într-o postare pe Facebook.

CNAIR a anunțat inițial vineri că circulația rutieră pe DN 1 se va închide luni, 22.03.2021, de la ora 00:00, pentru executarea lucrărilor de reparații la podul peste râul Arieș, localitatea Turda, traficul urmând să fie deviat.

Termenul estimat de finalizare a lucrărilor este 22.12.2021.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax