Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CNAIR atenționează asupra unei aplicații mobile neautorizate pentru achiziția rovinietei. Ce trebuie să facă șoferii

Publicat

CNAIR atenționează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că o aplicație mobilă nu este autorizată pentru încasarea rovinietei.

Este vorba despre aplicația mobilă Aircash.

Compania de drumuri recomandă utilizatorilor să achite rovinieta doar pe portalul deținut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro  sau la distribuitorii autorizați (lista, AICI).

CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web/aplicații mobile neautorizate.

”În același timp, subliniem faptul că, la achiziționarea unei roviniete prin intermediul aplicației Aircash, utilizatorii achită costuri suplimentare față de prețul real al unei roviniete

(ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar prin aplicația Aircash suma achitată este de 5 euro, din care 2 euro reprezintă taxa VOI  – Vignette Online Identification)”, mai transmite CNAIR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax