Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNAIR: Denivelarea de pe Autostrada Orăştie-Sibiu nu este pe sectorul refăcut în regie proprie. Zona este semnalizată corespunzător

Publicat

denivelare autostrada După ce Alba24 a semnalat, luni, prezenţa unei denivelări ce poate pune în pericol siguranţa participanţilor la traficul rutier, pe Autostrada Orăştie-Sibiu, aproape de Cunţa, CNAIR a oferit precizări referitor la această situaţie, marţi, într-un comunicat de presă. Potrivit companiei, zona este semnalizată corespunzător şi nu se află pe sectorul refăcut de CNADNR în regie proprie.

Vezi şi Trambulină pe Autostrada Orăştie-Sibiu, la Cunța. S-a lăsat asfaltul. Tronsonul a fost reparat anul trecut. S-au luat și prime pentru asta

“Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere Situația informează că pe autostrada Orăştie – Sibiu circulaţia este restricţionată pe 250 m, pe banda 1 (Calea 2), sensul Sebeş – Sibiu. În prezent se circulă doar pe banda 2 (Calea 2), sensul Sebeş – Sibiu, cu restricţie de viteza 60 km/h. Zona este semnalizată corespunzător.

Această restricţie a survenit în urma identificării unei denivelări la partea carosabilă pe sectorul cuprins între km 286+400- km 286+650, Sălişte – Sebeş. Menţionăm că această denivelare a apărut pe alt sector decât cel refăcut în regie proprie.

Pentru siguranţa participanţilor la trafic, DRDP Braşov a decis împreună cu Brigada Poliţiei Rutiere semnalizarea şi restricţionarea acestei zone.

Precizăm că reprezentanţii CNAIR SA au evaluat situaţia, o monitorizează permanent şi, imediat ce condiţiile meteo se vor îmbunătăţi, CNAIR SA va interveni pentru a remedia situaţia”, se arată în comunicatul companiei.

Pentru porţiunea de 200 de metri care a trebuit refăcută, a fost închis un tronson de 22 de kilometri de autostradă, timp de un an şi jumătate. Tronsonul respectiv de autostradă a fost redat circulaţiei la mijlocul lunii octombrie 2016, deci de aproximativ trei luni. Din ce spun şoferii care circulă frecvent în zonă, denivelarea la care se face acum referire este mai veche, nu a apărut doar de câteva zile şi probabil ar fi trebuit reparată în perioada în care tronsonul a stat închis pentru refacerea segmentului de 200 de metri.

Vezi şi FOTO-VIDEO: S-a redeschis tronsonul dintre Cunța și Săliște de pe Autostrada Orăștie – Sibiu. Chinurile (re)facerii au durat mai bine de un an

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax