Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

CNAIR face precizări despre NOILE CRĂPĂTURI apărute pe Autostrada Sibiu-Sebeş: Nu sunt în ”zona demolată”

avatar

Publicat

Publicitate

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere transmite detalii despre lucrările desfăşurate în această perioadă, pe Autostrada Orăştie – Sibiu și precizează că noile crăpături apărute nu se află pe tronsonul demolat la un an după inaugurare, ci la câțiva zeci de metri  de acesta.

Reprezentanţii companiei menţionează că au fost identificate două fisuri paralele, în carosabil, situate la o distanță de aproximativ 1 metru, cu o lungime de aproximativ 5 metri și o tasare de aproximativ 1 centimetru, la poziția km 275+815, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Segmentul de “autostradă demolată” şi apoi refăcută în regie proprie de CNAIR este la aproximativ 35 de metri distanţă de zona cu fisuri în carosabil.

“Menționăm că lucrările în regie proprie la A1, Orăștie – Sibiu, s-au efectuat între km 275+500 și 275+780 în cursul anului 2016”, precizează Compania, pe Facebook.

DRDP Brașov efectuează lucrări pe A1 Orăștie – Sibiu începând cu anul 2017, inclusiv în această perioadă, în etapa 2 a proiectului, la următoarele poziţii kilometrice:

– lucrări de remediere între pozițiile km 275+800 și 275+930

– piloți forați + grindă consolidare + protecție taluz + drenuri ventuză pe sensul Sibiu – Sebeș și între pozițiile km 275+850 si 275+800

– drenuri ventuză + protective taluz + ridicare cotă șant pereat în derulare pe sensul Sebeș – Sibiu, potrivit sursei citate.

“Colegii noștri de la Centrul de Întreținete și Coordonare Săliște au început activități ample de întreținere și reparații pe mai multe sectoare ale autostrăzii A1 în județul Sibiu. Se montează parapete noi în locul celor accidentate, se protejează versanții cu geogrile și se asfaltează în mai multe zone. Astfel vrem să ne asigurăm că puteți circula confortabil și în condiții de siguranță”, mai transmite CNAIR – DRDP Braşov, pe Facebook.

sursa foto-video: Facebook (CNAIR)

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Irina Rimes a ales-o!!! Antinia Simion din Alba Iulia a trecut de proba confruntărilor la VOCEA ROMÂNIEI

avatar

Publicat

antinia vocea romaniei

Antinia Simion merge mai departe la show-ul Vocea României. Irina Rimes a ales-o!!! Vineri seara, în cadrul ”confruntărilor” Antinia Simion și Oana Tabultoc au cântat în mumele iubirii, pentru muzică. În final, Antinia a fost alegerea Irinei Rimes pentru etapa knockout-urilor.Aflată pentru prima dată la Vocea României, Antinia Simion, o tânără de 19 ani din […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Aşezământul Social „Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia aniversează 15 ani de la înființare

avatar

Publicat

asezamant social vasile cel mare alba iulia

Aşezământul Social „Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia aniversează în acest an 15 ani de la înfiinţare. Cu acest prilej, copiii şi personalul centrului au pregătit un program festiv care a marcat „ziua casei”. Manifestările au avut loc săptămâna aceasta la sediul aşezământului şi au debutat cu oficierea unei slujbe de binecuvântare și au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Alexandra Prața și Rareș Fiț – MISS și MISTER BOBOC 2018, la Colegiul Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia

avatar

Publicat

balul bobocilor 2018 hcc

Alexandra Prața și Rareș Fiț sunt câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc 2018, la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Totodată, în cadrul evenimentului desfășurat vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu, Mirela Vlaic și Sergiu Buhățel au obținut titlurile de Miss și Mister popularitate.În ”cursa” pentru titlul de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Rugăciunea „Tatăl Nostru” va fi modificată. Noul text va fi supus atenției Vaticanului, pentru aprobare

avatar

Publicat

Icoana-Intrarii-Domnului-in-Ierusalim

Un pasaj din rugăciunea ”Tatăl Nostru” va fi modificat. În urma unei adunări generale a episcopilor italieni, a fost aprobată traducerea celei de-a treia ediții a textului ”Roman Missal”, o traducere care a luat mai mult de 16 ani pentru a fi finalizată.Adunarea generală a Conferinţei Episcopale Italiene a aprobat traducerea italiană a celei de-a […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate