Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

CNAIR face precizări despre NOILE CRĂPĂTURI apărute pe Autostrada Sibiu-Sebeş: Nu sunt în ”zona demolată”

Publicat

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere transmite detalii despre lucrările desfăşurate în această perioadă, pe Autostrada Orăştie – Sibiu și precizează că noile crăpături apărute nu se află pe tronsonul demolat la un an după inaugurare, ci la câțiva zeci de metri  de acesta.

Reprezentanţii companiei menţionează că au fost identificate două fisuri paralele, în carosabil, situate la o distanță de aproximativ 1 metru, cu o lungime de aproximativ 5 metri și o tasare de aproximativ 1 centimetru, la poziția km 275+815, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Segmentul de “autostradă demolată” şi apoi refăcută în regie proprie de CNAIR este la aproximativ 35 de metri distanţă de zona cu fisuri în carosabil.

“Menționăm că lucrările în regie proprie la A1, Orăștie – Sibiu, s-au efectuat între km 275+500 și 275+780 în cursul anului 2016”, precizează Compania, pe Facebook.

DRDP Brașov efectuează lucrări pe A1 Orăștie – Sibiu începând cu anul 2017, inclusiv în această perioadă, în etapa 2 a proiectului, la următoarele poziţii kilometrice:

– lucrări de remediere între pozițiile km 275+800 și 275+930

– piloți forați + grindă consolidare + protecție taluz + drenuri ventuză pe sensul Sibiu – Sebeș și între pozițiile km 275+850 si 275+800

– drenuri ventuză + protective taluz + ridicare cotă șant pereat în derulare pe sensul Sebeș – Sibiu, potrivit sursei citate.

“Colegii noștri de la Centrul de Întreținete și Coordonare Săliște au început activități ample de întreținere și reparații pe mai multe sectoare ale autostrăzii A1 în județul Sibiu. Se montează parapete noi în locul celor accidentate, se protejează versanții cu geogrile și se asfaltează în mai multe zone. Astfel vrem să ne asigurăm că puteți circula confortabil și în condiții de siguranță”, mai transmite CNAIR – DRDP Braşov, pe Facebook.

sursa foto-video: Facebook (CNAIR)

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

EVENIMENT

COD GALBEN de fenomene METEO PERICULOASE. Cetățenii sunt sfătuiți să se adăpostească

Publicat

vant

Un COD GALBEN de fenomene meteo periculoase a fost emis în această seară de meteorologi. Se anunță viscol și intensificări ale vântului care vor atinge 55-65 de km/h. Atenționarea este valabilă între orele 23.00- 05.00. Cetățenii sunt atenționați că urmează o perioadă de vreme severe și li se recomandă: – Recomandăm conducătorilor auto să se […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO Ninsoare și viscol pe Autostrada Sibiu-Sebeș. Drumarii intervin cu utilajele pentru curățarea zăpezii de pe șosea

Publicat

drumari

A început să ningă în mai multe regiuni din România, iar drumarii au fost deja nevoiți să întervină pe mai multe drumuri naționale și chiar pe autostrăzi. Ninsoarea și vântul puternic au ajuns acum și pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș. ”Ninsoarea puternică de la Brasov s-a mutat acum pe Sibiu” a anunțat purtătorul de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ordinul care reglementează taxa impusă băncilor și impozitarea veniturilor din jocuri de noroc, publicat de ANAF

Publicat

ANAF a publicat Ordinul care reglementează declararea noilor taxe introduse de OUG nr. 114/2018, respectiv taxa pe activele financiare datorate de instituțiile bancare și taxa pe veniturile din jocuri de noroc organizate online. Prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr.114 din 28 decembrie 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

Bani de la stat pentru alegeri: Dacă va candida, Mircea Hava va putea cheltui 1,5 milioane de lei la europarlamentare

Publicat

colaj europarlamentare

Printr-o ordonanță de urgență, Guvernul României, a decis că banii primiți drept subvenții de către partidele poltitice pot fi folosiți în campaniile electorale. Cum românii sunt așteptați la urne de două ori în 2019, pentru europarlamentare și la sfârșit de an pentru alegerea președintelui, la ”umbra” conflictelor din justiție, OUG-ul a trecut fără a face […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate