Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNAIR: Lucrări de reparaţii pe Autostrada Orăştie-Sibiu, zona Pianu. Restricţii de circulaţie şi viteză, trei luni

Publicat

lucrari autostrada zona aciliu_august 2015_1 CNAIR anunţă că pe doi kilometri ai autostrăzii A1, tronsonul Orăştie – Sibiu, zona Pianu, se vor executa reparaţii, iar timp de trei luni vor fi restricţii de circulaţie şi viteză.

Lucrările de reparaţii constau în injectarea cu suspensie autoîntăritoare ciment-betonită pentru consolidarea terenului şi a rambleului de acces la viaductul peste pârâul Pianu şi drumul agricol.

Lucrările vor fi executate în perioada de garanţie de către antreprenorul JV Strabag AG, în baza contractului de execuţie.

Pentru o perioadă de trei luni, pe cei doi kilometri ai tronsonului Orăştie – Sibiu  (km 314+000-316+000) se instituie restricţie din punct de vedere al vitezei şi se va circula pe o singură bandă pe ambele căi de circulaţie.

Vezi şi FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Crăpături în asfalt pe podul ce traversează Autostrada Orăştie-Sibiu, în apropiere de Sebeş

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax