Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CNAIR: Posibile întreruperi la emiterea rovinietelor și peajelor, în noaptea de joi spre vineri

Publicat

rovinieta online cnair posibile intreruperi plata online

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, în noaptea de joi spre vineri, Sistemul Informatic de Emitere Gestiune şi Monitorizare a Rovinietei (SIEGMCR) va funcţiona cu întreruperi, ca urmare a unor lucrări.

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că în noaptea de joi spre vineri (10 noiembrie 2023), în intervalul orar 00:00 – 02:00, există posibilitatea ca activitatea de emitere a rovinietelor și peajelor prin SIEGMCR să fie îngreunată sau întreruptă pentru perioade scurte de timp.

Cauza acestor întreruperi este înlocuirea unor echipamente de comunicații din centrul de date, au transmis reprezentanții CNAIR.

Vezi și CNAIR: Se închide circulația pe Transalpina și Transfăgărășan. Atenționări pentru șoferi

”De asemenea, informăm utilizatorii rețelei de drumuri naționale din România că traficul vehiculelor de transport marfă prin punctele de trecere a frontierei poate fi îngreunat.

”Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax