Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNAIR: Posibile întreruperi la emiterea rovinietelor și peajelor, în noaptea de joi spre vineri. Lucrări la sistemul informatic

Publicat

rovinieta control online cnair

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, în noaptea de joi spre vineri, între orele 00:00 – 5:00, Sistemul Informatic de Emitere Gestiune şi Monitorizare a Rovinietei (SIEGMCR) va funcţiona cu întreruperi ca urmare a unor lucrări de mentenanţă.

„Vineri, 13.08.2021, în intervalul orar 00:00 – 05:00, sunt programate unele lucrări de mentenanţă ale SIEGMCR, motiv pentru care emiterea rovinietelor şi peajelor poate fi îngreunată/întreruptă pentru perioade scurte de timp”, precizează CNAIR.

SIEGMCR este deţinut de CNAIR şi cuprinde 106 puncte de control al valabilităţii rovinietei pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi.

sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax