Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNAIR: Rovinieta și peajul nu vor putea fi achiziționate vineri. Se fac actualizări la sistemul informatic

rovinieta control online cnair

Publicat

CNAIR anunță că va opri temporar emiterea rovinietelor și a taxei pentru podurile peste Dunăre. Acest lucru se va întâmpla în noaptea de joi spre vineri din cauza unei lucrări de mentenanță.

CNAIR informează că vineri, în intervalul orar 00:05 – 06:00, emiterea rovinietelor și a peajelor va fi întreruptă ca urmare a unor lucrări de actualizare a tehnologiilor sistemului informatic. Șoferii sunt anunțați că atât taxa de traversare a podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavodă cât și rovinieta pot fi achitate după utilizarea infrastructurii.

Vezi și Amenzi mai mari pentru lipsa rovinietei. Șoferii vor avea de plătit până la 23.800 lei dacă nu achită taxa de drum

„Informăm utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că achitarea peajului pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavodă în data de 15.01.2021, se poate realiza până cel târziu ora 24:00 a zilei următoare.

În cazul în care utilizează în data de 15.01.2021 infrastructura pentru care se aplica tariful de utilizare, pot achita rovinieta până cel târziu la ora 24:00 a zilei respective”, scrie în informarea celor de la CNAIR.

sursă: Mediafax

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate