Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNCAV: România este pe locul 3 în Uniunea Europeană la procentul de persoane imunizate cu două doze de vaccin

Publicat

Comitetul Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva Covid-19 a anunțat că România se află pe locul 3 în Uniunea Europeană în ceea ce privește procentul persoanelor care au primit deja două doze de vaccin.

Potrivit CNCAV, România ocupă locul 3 în UE în ceea ce privește numărul de doze administrate la 100 de persoane (6,39%), dar și în privința procentului de persoane vaccinate cu a doua doză, peste 2%.

De asemenea, România este pe locul 6 în UE în ceea ce privește totalul dozelor administrate, respectiv peste 1,2 milioane, în privința procentului de persoane vaccinate cu prima doză (3,*%), dar și în ceea ce privește media zilnică a dozelor administrate – 38.942.

În total, în țările membre ale Uniunii Europene au fost administrate 23.329.499 de doze de vaccin împotriva Covid-19, conform celor mai recente estimări făcute de Bloomberg, au arătat reprezentanții CNCAV.

Aceștia au spus că media zilnică este de 683.136 de doze.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax