Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CNCD s-a autosesizat în cazul declarațiilor lui George Buhnici, legate de ”femeile cu vergeturi”

Publicat

Membrii colegiului director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-au auto-sesizat cu privire la declarațiiile influencerului George Buhnici despre ”femeile cu vergeturi” de pe plajă,

Informația a fost publicată de G4Media, care îl citează pe Csaba Asztalos, președintele CNCD.

YouTube video

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi (…) Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine.

Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul.

Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, a spus Buhnici într-un interviu pentru Antena Stars.

Dacă se constată o faptă de discriminare, colegiul CNCD poate aplica o amendă contravențională între 2.000 și 100.000 de lei.

Între timp, Buhnici riscă să își piardă și o parte dintre sponsorii materialelor sale video, din cauza acestor declarații.

Într-o replică pentru Libertatea.ro, Buhnici a susținut că declarațiile sale aveau, de fapt, scopul de a educa și cetățenii și de a-i îndemna să facă sport, în contextul în care România se confruntă cu o epidemie de obezitate.

Replica lui Marian Godină

Declarațiile sale au stârnit indignare. Cea mai dură replică i-a dat-o Marian Godină, într-o postare pe Facebook.

”Mama duce cele nouă luni de sarcină, ea adoarme cu dureri lângă soțul neputincios, ea este cea care trece prin greul nașterii.

Tot ea este cea care pune câteva kilograme în plus, eventual niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare „pentru a se uita după țâțe și buci.”

Viața mamei se ramifică în două după naștere, iar tot timpul ei îi aparține copilului.

Mamele merită toată aprecierea și respectul nostru, iar dacă vreodată le comentați mamelor voastre, să vă fie rușine, măgarilor care sunteți voi măgari! Valabil și pentru mine” a scris acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax