Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CNN: Trei foști președinți americani vor să se vaccineze anti-Covid în fața camerelor, pentru a crește încrederea publicului

Publicat

Fostii președinți Barack Obama, George W. Bush și Bill Clinton se oferă voluntari pentru a-și face vaccinul anti-Covid-19, pentru a promova încrederea publicului în siguranța vaccinului, odată ce acestea vor fi autorizate. Cei trei președinți vor fi filmați în timp ce fac acest lucru.

Cei trei foști președinți încearcă să convingă publicul, prin exemplul propriu, de siguranța și eficiența vaccinului.

Freddy Ford, șeful de cabinet al lui Bush, a declarat pentru CNN că cel de-al 43-lea președinte l-a contactat pe doctorul Anthony Fauci – directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase.

„Cu câteva săptămâni în urmă, președintele Bush mi-a cerut să îi anunț pe doctorul Fauci și pe dr. Birx că, atunci când este momentul potrivit, vrea să facă tot ce poate pentru a-și încuraja concetățenii să se vaccineze”, a declarat Ford pentru CNN.

„În primul rând, vaccinurile trebuie să fie considerate sigure și administrate populațiilor prioritare. Apoi, președintele Bush se va pune la rândul său și va face acest lucru cu plăcere în fața camerei.”

Secretarul de presă al lui Clinton, Angel Urena, a declarat miercuri CNN că și el ar fi dispus să ia vaccinul într-un cadru public pentru a-l promova.

„Președintele Clinton se va vaccina cu siguranță, de îndată ce va avea vaccinul la dispoziție, pe baza priorităților stabilite de oficialii din sănătatea publică. Și o va face într-un cadru public dacă va ajuta pe toți americanii să facă același lucru”, a spus Angel Urena.

Barack Obama a declarat într-un interviu că dacă Fauci a spus că un vaccin împotriva coronavirusului este sigur, el îl crede.

„În oameni precum Anthony Fauci, pe care îl cunosc și cu care am lucrat, am încredere deplină”, a spus Obama. „Deci, dacă Anthony Fauci îmi spune că acest vaccin este sigur și te imunizează împotriva Covidu, absolut, o să îl iau”.

„S-ar putea să ajung să-l iau la televizor sau să îl filmez, doar pentru ca oamenii să știe că am încredere în această știință”, a adăugat el.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax