Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Coadă de sute de persoane în fața Serviciului Public de Înmatriculări Alba. Oamenii se tem de scumpirea taxei auto de la 1 ianuarie

Publicat

Sute de persoane au format cozi în fața Serviciului Public de Înmatriculări Alba, vineri dimineaţa, iar motivul este acela că oamenii se tem că, de la 1 ianuarie, taxa auto se va mări.

Înfruntând frigul de afară, albaiulienii s-au prezentat dis de dimineață, înainte de ora 8.00, în fața instituției pentru a prinde un loc la rând la ghișeul de înmatriculări. Fie că doresc să formuleze cereri de înmatriculare, să beneficieze de scutiri de la taxă sau să intre în posesia documentelor necesare pentru recuperarea taxei auto, oamenii nu au mai așteptat până după sărbători și au dat fuga la Serviciul de Înmatriculări.

Anunțul premierului Ponta că începând cu 1 ianuarie taxa auto se va mări nu a trecut neobservat de cetățenii care nu sunt dispuși să scoată nici un leu în plus din portofel  așa că doresc să își rezolve documentele înainte de sfârșitul anului.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, situația este aceeași de câteva zile, iar pentru calmarea cetățenilor iritați prezenți la ghișee a fost nevoie chiar de intervenția jandarmilor.

Reamintim că premierul Victor Ponta a declarat recent că, începând cu 1 ianuarie, taxa auto s-ar putea scumpi cu până la 50%.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. mihaita

    sâmbătă, 22.12.2012 at 11:46

    O nebunie….specifica Romaniei !!!

  2. Pingback: Prefectul Gheorghe Feneşer: “Problema aglomeraţiei la ghişeele de înmatriculări auto a fost rezolvată” | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax