Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Coaliția PSD – PNL s-a rupt la alegerile locale pentru București. Gabriela Firea și Sebastian Burduja, noii candidați

Publicat

Coaliția PSD – PNL s-a rupt la alegerile locale pentru București. Cele două partide au decis, după miezul nopții, să aibă fiecare candidat separat la primăria Capitalei: Gabriela Firea, respectiv Sebastian Burduja.

Partidele au decis să renunțe la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu cu șapte zile înainte de expirarea termenului la care pot fi înregistrate candidaturile.

Firea și Burduja și-au exprimat intenția de a candida înainte de a fi desemnat medicul Cătălin Cîrstoiu. Firea figurează pe locul trei pe lista comună de la europarlamentare.

Liderii PSD și PNL au luat decizia după aproape 14 ore de negocieri, scrie G4Media.

Este al doilea proiect independent eșuat al coaliției PSD-PNL după retragerea candidaturii în fruntea listei la europarlamentare a Ramonei Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene.

Coaliția PSD – PNL s-a rupt la alegerile locale pentru București: Cârstoiu nu a vrut să renunțe

Medicul Cătălin Cîrstoiu a plecat, luni seara, de la ședința coaliției PSD-PNL, care a avut loc la Guvern, după cinci ore de discuții cu liderii coaliției.

Potrivit surselor G4Media.ro, liderii coaliției ar fi încercat să-l convingă să se retragă singur din cursă, însă Cîrstoiu ar fi refuzat în mod constant această variantă.

Cătălin Cîrstoiu se află de mai bine de o săptămână în centrul unui scandal marcat de acuzații de incompatibilitate, generate de o investigație Hotnews.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 23.04.2024 at 13:47

    Numai acest nenorocit PCR putea să-şi bată joc de un om în halul ăsta.Degringoladă totală în politica acestei struţocămile. Aşa-i când toţi neaveniţii mânaţi de la spate de statul paralel se implică acolo unde sunt nişte habarnişti. Păcat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax