Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CoBuild: Ce poți să faci la unicul festival din România, dedicat utilajelor de construcții, deschis la Ciugud. VIDEO REPORTAJ

Publicat

Sute de utilaje de construcții sunt expuse la Ciugud, timp de trei zile, la unicul târg de profil din România. CoBuild poate fi comparat cu ușurință cu un festival internațional de muzică, atât din punct de vedere tehnic, cât și logistic. 

Peste 500 de oameni sunt prezenți pe malul Mureșului, în zona industrială din Drâmbar: sute de expozanți, de la cele mai mari firme în domeniu și până companii mai mici. 

Organizatorii CoBuild chiar asta au și vrut: să combine târgul cu atmosfera unui festival. Pe lângă partea de expoziție propriu-zisă, cu utilaje, cei care vor ajunge la Ciugud vor avea parte de mai multe surprize.

Inedit este faptul că poți testa utilajele, într-o zonă de demo. De la excavatoare de mici dimensiuni și până la buldozere, toate pot fi testate de către participanți.

Mai mult de atât, există o zonă de food court, unde grătarele sunt aprinse tot timpul, iar micii sau cârnații îi așteaptă pe pofticioși.

De asemenea, există și o zonă de joacă unde copiii se pot distra, însă cel mai probabil cei mici vor fi fascinați de utilaje.

Am stat de vorbă cu managerul general al festivalului CoBuild, Cornelia Rotaru și cu purtătorul de cuvânt al comunei Ciugud, Dan Lungu.

”Este unicul târg de utilaje pentru construcții și tehnologii pentru construcții din România. Avem câteva zeci de expozanți mari și încă câteva zeci de companii mici și mijlocii”, a precizat Cornelia Rotaru.

”Am fost aleși din mai multe localități din România, după ce s-au convins că ar putea fi locul în care să construiască un eveniment reprezentativ pentru România”, a precizat Dan Lungu, purtătorul de cuvânt al comunei Ciugud.

CoBuild este contextul ideal în care poți vedea sute de utilaje de construcții și produse conexe într-un singur loc.

Vizitatorii târgului se pot conecta cu oameni care au aceleași interese și vor trăi o experiență unică, de festival, într-un cadru relaxat și ospitalier.

CoBuild este compus din 5 mari zone de interes:

1. Zona Expo este dedicată prezentării utilajelor de construcții, tehnologiilor și produselor conexe, cum ar fi unelte, piese de schimb, accesorii și atașamente.

2. Zona Demo este special amenajată pentru demonstrații cu utilaje efectuate de operatori profesioniști, cât și pentru testarea utilajelor de către participanți.

3. Zona Chill & Family este locul unde cei prezenți se pot relaxa într-un cadru familial și pot participa la diverse jocuri și unde vor avea loc activități pentru copii.

4. Zona Food & Drinks este zona food truck, unde participanții la CoBuild se pot bucura de mâncăruri delicioase și băuturi alese.

5. Zona Conference este un spațiu de informare și relaționare, unde participanții vor afla de la specialiști în domeniu în ce direcție se îndreaptă industria.

CoBuild este organizat de publicația Mașini și Utilaje, asociația 11even și agenția de marketing Avanti, iar printre expozanți se numără Titan Machinery, UTILBEN, CDP Access, AgroConcept, Ford Trucks, Iveco, ATP Group, Goodyear și alte companii de renume din domeniul utilajelor de construcții și produselor conexe.

Video reportaj de Cristian Panu și Raul Baciu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax