Connect with us
Publicitate

Uncategorized

COD GALBEN de GER în mai multe județe din România. Se anunță temperaturi de -20 de grade în Alba. Urmează O LUNĂ de GHEAȚĂ

Publicat

termometru ger frig Meteorologii au emis o avertizare de Cod Galben de temperaturi coborâte și ger noaptea şi dimineaţa, valabil în intervalul 19 -21 ianuarie. Vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. În județul Alba se anunță, marți noaptea, temperaturi de -20 de grade la munte.

Codul Galben de ger este valabil pentru mai multe județe din România. În Oltenia, Muntenia, sudul şi estul Transilvaniei vor fi minime de  -20….-15 grade, iar izolat se vor înregistra valori termice sub -25 grade.
În Alba se anunță temperaturi de -20 de grade la Oașa și Arieșeni. La oraș, pe timpul nopții, termometrele vor indica valori de -15 grade Celsius.
Urmează o lună de gheață, vremea menținându-se deosebit de rece, local geroasă noaptea şi dimineaţa până în jurul datei de 26 ianuarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax