Connect with us
Publicitate

Uncategorized

COD GALBEN de GER până în 25 ianuarie în Alba. Temperaturi minime până la -20 de grade Celsius. Alte zone din ţară, vizate

Publicat

temp_judete_cf61f6te51ssue6ptdekkeltciaui0tj_37 Gerul a pus stăpânire pe România și meteorologii au emis o nouă atenționare de COD GALBEN de val de frig, ger mai ales noaptea şi dimineaţa, până în data de 25 ianuarie. Atenționare este valabilă pentru majoritatea județelor din țară, excepție fiind cele din Vest. 

Valul de frig va persista, astfel că vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării.

Temperaturile minime se vor situa frecvent între -20 şi -15 grade, iar izolat vor coborî şi până la -28…-25 de grade, în timp ce maximele termice, preponderent negative, pe arii restrânse, nu vor depăşi -10 grade.

La Oaşa, în judeţul Alba, va fi cel mai frig în weekend, cu minime de -15 şi -20 de grade Celsius. În Alba Iulia, în acelaşi interval, vor fi minime de -12 şi -14 grade Celsius.

(P)  Caciuli, manusi și fulare, bocanci și ghete, geci și jachete de iarnă pe FashionSport.ro.  Mii de articole sport pentru iarnăechipament schi, îmbrăcăminte și încălțăminte sport de la 900 de branduri, pentru bărbați, femei și copii. Nike, Salomon, Adidas, Dunlop, Puma, Karrimor, Brithish Knight, Airwalk, Under Armour etc. Reduceri mari în fiecare zi

În cursul nopţii de joi spre vineri (21-22 ianuarie) şi pe parcursul zilei de vineri, 22 ianuarie, temporar vântul va avea unele intensificări în Moldova şi în zona de munte.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax