Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ger până sâmbătă: Intensificări ale vântului și temperaturi negative în timpul zilei, în Alba

Publicat

Județul Alba se află, de miercuri, la ora 13.00 și până sâmbătă, 15 decembrie, ora 10.00, sub atenţionare meteo de ger. Temperaturile vor scădea până la -15 grade Celsius și sunt anunțate intensificări ale vântului.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o informare meteo de ger şi intensificări de vânt valabilă de miercuri de la ora 13.00 până sâmbătă la ora 10.00, fiind anunţate temperaturi de la minus 15 grade în nord-est, centru şi sud, la minus 26 de grade în estul Transilvaniei.

În după-amiaza zilei de miercuri şi în cursul nopţii de miercuri spre joi, vântul va continua să prezinte intensificări în nord-estul, centrul ţării şi la munte, dar mai ales în regiunile sudice, spulberând sau viscolind zăpada.
Maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade.

Vremea se va răci treptat începând de joi, devenind deosebit de rece, geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax