Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

COD GALBEN de inundații pe râurile din Alba și alte două județe. Scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie și viituri rapide

Publicat

Inundatii

O atenționare hidro de COD GALBEN a fost emisă miercuri, pentru intervalul orar 13:25-20:00, pe mai multe râuri din Alba, Hunedoara  și Sibiu.

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile mici din bazinele hidrografice: Mureș – afluenții de stânga aferenți sectorului aval S.H. Alba Iulia – amonte confluență cu râul Strei, Cerna – bazin superior și mijlociu, județele Alba, Sibiu și Hunedoara.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate și intensitate mai ridicata pe unele râuri mici din bazinele hidrografice: Cerna – bazin superior.

În funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax