Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

COD GALBEN de vânt în Alba și alte județe, până LUNI seara. Vor fi și averse, descărcări electrice și grindină

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționare Cod Galben de vreme rea valabil pentru luni, în Alba și alte zone din țară.

Din noaptea de duminică spre luni, ora 2.00 până luni seara, ora 22.00, vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a zonei montane, cu viteze în general de 70-80 km/h, iar la altitudini mari rafalele vor depăși 90-100 km/h.

La peste 1700 m, îndeosebi din Carpații Occidentali, nordul Carpaților Orientali și vestul Carpaților Meridionali vor predomina ninsorile și local va fi viscol.

Luni, de ora 6.00 până la ora 18.00, temporar vântul va avea intensificări în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, cu viteze în general între 60 și 80 km/h.

Pentru perioade scurte de timp, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta local prin averse, descărcări electrice și, posibil, vijelii și grindină.

Intensificări ale vântului vor fi și în Moldova și Dobrogea, cu viteze în general de 40-50 km/h.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax