Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

COD GALBEN de vânt puternic în Alba și alte 26 de județe până sâmbătă dimineața. Rafale între 55 și 100 km/h

Publicat

vant

ANM a emis o avertizare Cod galben de vânt puternic, pentru județul Alba și alte 26 de judeţe, de vineri dimineaţă până sâmbătă. La munte, vântul va sulfa cu 80 – 100 de kilometri la oră, iar în zonele joase cu 50 – 55 de kilometri la oră.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de intensificări ale vântului, îndeosebi în zona montană înaltă, valabilă de vineri dimineaţă, de la ora 8.00, până sâmbătă la aceeaşi oră.
cod
La munte, vântul va sulfa cu 80 – 100 de kilometri la oră, iar în zonele joase cu 50 – 55 de kilometric la oră..Potrivit meteorologilor, la munte, vântul va prezenta intensificări, îndeosebi în zona înaltă, unde de rafalele vor depăşi 80-100 de km la oră, viscolind ninsoarea, spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii.

De asemenea, la altitudini de peste 1.500 de metri, vor predomina ninsorile, iar în restul zonei montane precipitaţiile vor fi mixte, favorizând depuneri de polei.Meteorologii anunţă că intensificări temporare ale vântului vor fi şi în restul teritoriului, cu rafale, în general, de 50 – 55 de km la oră.

Judeţele vizate sunt Alba, Argeş, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Buzău, Cluj, Caraş-Severin, Covasna, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Harghita, Mehedinţi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Timiş, Vâlcea şi Vrancea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax