Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

COD GALBEN de vânt puternic și ninsori în ALBA și alte județe. Atenționare meteo prelungită până în weekend

Publicat

Meteorologii au prelungit, joi, atenționările de vreme rea în județul Alba și alte zone din țară. După avertizarea Cod Portocaliu de vânt puternic și ninsori valabilă până astăzi la ora 13.00, intră în vigoare atenționare Cod Galben, până vineri seara.

Până la ora 18.00, vântul va mai prezenta intensificări în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, cu viteze de 55-60 km/h, iar în Carpații Meridionali și de Curbură, precum și pe litoral de peste 70 km/h, spulberând zăpada. Va mai ninge slab în extremitatea de sud-est a țării.

Apoi, până vineri, 7 februarie, ora 23.00, în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură vântul va avea intensificări, temporar cu viteze de peste 70 km/h, astfel ninsorile vor fi viscolite, zăpada spulberată, iar vizibilitatea se va reduce semnificativ.

Potrivit ANM, până sâmbătă, 8 februarie, ora 20.00, vântul va prezenta intensificări temporare în estul și sud-estul țării, cu viteze, în general, de 45-55 km/h, iar la munte, cu peste 60 km/h, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului vor fi și în restul țării, dar pe arii mai restrânse.

Se vor semnala ninsori, în general slabe cantitativ, în zonele de munte, local în nord, centru și est, iar în cursul zilei de vineri (7 februarie) și în regiunile sudice.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax