Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cod Galben de vreme rea: Vântul va bate cu putere în Alba și alte județe din țară, în următoarea perioadă de timp. Zone vizate

Publicat

Meteorologii au emis o avertizare meteo de vreme rea, o avertizare de tip Cod Galben, ce vizează o parte a județului Alba, dar și alte locatăți din țară, în următoare perioadă de timp. 

Intervalul de timp pentru care este emisă avertizarea este situat între 14 februarie, ora 8.00 și 15 februarie, ora 2.00.

Potrivit meteorologilor vor fi simțite intensificări ale vântului.

În intervalul menționat în cea mai mare parte a Moldovei vântul va avea intensificări cu rafale de 55 – 60 km/h, iar pe arii restrânse 70 – 75 km/h.

În zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vor fi rafale de peste 90…100 km/h, determinând temporar transport de zăpadă.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax