Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

COD GALBEN şi PORTOCALIU de FURTUNI în Alba şi alte judeţe din ţară, până LUNI dimineaţa. Zonele vizate

Publicat

nori furtuna

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizări Cod Galben şi Cod Portocaliu de furtuni pentru mai multe judeţe din ţară, inclusiv Alba, până luni dimineaţa.

În intervalul 16 iunie, ora 17.00 – 18 iunie, ora 10.00, vor fi condiţii de instabilitate atmosferică accentuată şi cantități de apă însemnate.

COD GALBEN: 16 iunie, ora 17.00 – 17 iunie, ora 21.00

Începând de sâmbătă (16 iunie) după-amiaza și până duminică (17 iunie), seara, în cea mai mare parte a Moldovei, precum și în zonele de deal și de munte, temporar se vor semnala averse torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp.

COD PORTOCALIU: 16 iunie, ora 21.00 – 17 iunie, ora 21.00

În județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași va ploua torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși pe arii extinse 40 l/mp și local 60-70 l/mp.

INFORMARE METEO: 16 iunie, ora 14 – 18 iunie, ora 10.00

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării, vor fi perioade scurte de timp cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și căderi de grindină. Pe spații mici se vor înregistra cantități de apă de peste 25-35 l/mp.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax