Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

COD GALBEN și PORTOCALIU de furtuni în Alba și alte județe. Vânt puternic, ploi torențiale, descărcări electrice, grindină

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni avertizări Cod Galben și Cod Portocaliu de vânt puternic, ploi torențiale, descărcări electrice valabile în Alba și alte județe din țară.

COD GALBEN: de luni, 9 septembrie, ora 11.00 până marți, 10 septembrie, ora 3.00

În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică se va accentua în Banat, Crișana, Maramureș și în vestul și nord-vestul Transilvaniei. Vor fi intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și izolat grindină.

Rafalele vântului vor depăși 60-75 km/h, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de peste 20-25 l/mp și izolat 40 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala după-amiaza și noaptea și în celelalte regiuni, dar pe arii restrânse și în intervale mai scurte de timp.

COD PORTOCALIU: luni, 9 septembrie, între orele 15.00 și 21.00

În intervalul menționat, în județele Timiș, Arad, Bihor și Satu Mare vor fi perioade cu intensificări puternice ale vântului – rafale de peste 80-90 km/h și vijelii.

Trecător și pe arii restrânse, intensificări ale vântului se vor semnala în prima parte a zilei și în județul Caraș-Severin.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate