Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

COD GALBEN transformat în COD PORTOCALIU de vreme rea, în județul Alba

Publicat

nori furtuna ploaie

Două avertizări meteorologice de vreme rea au fost emise vineri dimineață pentru județul Alba. Este vorba despre un cod galben și despre unul portocaliu, ambele valabile până sâmbătă la ora 10.00. Codul portocaliu va afecta mai mult zona de sud a județului Alba. 

Avertizarea meteorologică de COD GALBEN este valabilă în intervalul vineri, 31 mai, ora 12.00 – sâmbătă, 1 iunie, ora 10.00. Fenomenele vizate: instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă ce vor depăși 25 l/mp, izolat 40-50 l/mp

Avertizarea meteorologică de COD PORTOCALIU este valabilă în intervalul vineri, 31 mai, ora 15.00 – sâmbătă, 1 iunie, ora 10.00. Fenomenele vizate: instabilitate deosebit de accentuată în partea de Sud a județului.

cod 31 mai

Cod portocaliu în ţară: În cea mai mare parte a Munteniei și Dobrogei, nordul Olteniei, jumătatea de sud a Moldovei, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, va ploua torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 40-50 l/mp și pe arii restrânse 60-80 l/mp. În special în estul și sud-estul țării vor fi vijelii, grindină de medii și mari dimensiuni și frecvente descărcări electrice.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax